Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

Nezlobte se prosím,ale je tohle radírna pro lidi,kteří se slušně ptají,nebo zde urážejí lidé jeden druhého jen proto,že jeden ví o daném druhu více a druhý méně?Lupusy,byla bych velice ráda,kdyby jste neurážel ostatní lidi,kteří sem příjdou se poradit.Já to vážně beru vážně:-) Snažila jsem se najít podobná témata,ale je jich zde tolik,že není možné najít vše,co potřebuji.Tak se omlouvám,pokud se vás to nějak dotklo.Já se opravdu zajímám o tento druh a to,že jsem nenašla dané téma ještě neznamená,že vy jste ten nejchytřejší.Jsou zde lidé,kteří nevědí vůbec nic a co vy jim řeknete..."ježíš marjá zase to neví,najdi si to a neotravuj" ? tohle? Opravdu jsem myslela,že se tady najdou lidičky,kteří slušně poradí a pomohou.Je to tady o radách a jedná o zvířata,které máme rádi,jinak bychom oi nich asi nevedli diskuzi,nemyslíte?
Takže buď mi PROSÍM poraďte,nebo se věnujte jiným diskuzím.Děkuji vám a ještě jednou se omlouvám,pokud se vám zdám v "převleku".Sulcata e pro mě důležitá,je to můj sen od doby,kdy ji mlj otec v 80tých letech donesl domů "na byt" jak říkal,když ji hlídal přátelům.Z toho usoudíte,že zjevně nejsem ...náctiletá puberťačka,co si jen tak krátí chvíli.Záleží mi na nich a pokud vám vadí,že se rozepisuji více,než je zdrávo,pak mě to mrzí.Prosila jsem o rady myslím,že pár slušných lidiček se zde ještě najde.Nebo už taky ne?

V tom případě bych se vás zeptala....
- sépiovka proč ne? jukněte na youtube,zeptejte se chovatelů,je přece vápník sám...???
- + - na zimování je divná odpověď. myslela jsem,že nezimují,ale zase mi to bylo doivné,je to želva a ta bez zimování není zdravá a chovu schopná.Promiňte,ale asi těm dnešním odpovědím nerozumím.Měla bych se zapojit na facebooku,aby mě naučili moderní českou řeč pubertálních mládežníků.:-)
- odkaz na literatůru tedy pokud mi neporadíte mi taky asi nedáte,viďte?Asi neumím hledat na internetu,ale žádné nakladatelství,které by napsalo knihu jen o sulkcatách jsem bohužel nenašla.
- děkuji za odkaz na Krokodýlka.Určitě se za ním juknu a poptám:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny