Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

Dobrý den.Oprtavdu mockrát vám děkuji za odpověď.Určitě má Lupus pravdu ve všem,mě jen naštvalo to jednání.On je 100 procentně odborník narozdíl ode mě.Já mám pouze testudky a to jen 15 let,zatímco Lupus má zkušennosti i s jinými druhy.Nechtěla jsem nikoho urazit,ale taky se nechci ponižovat sama.Tady se mi to opravdu zdá ze všech diskuzí na internetu nejlepší,proto jsem si to tady vybrala.
U sulcatky mi jde o to,aby nestrádala jak teď v miminkovském věku,tak i v dospělém.Hlavně teď. TAkže co prosím je nejkvalitnější ohledně pravého čistého vápníku ( kromě omítky:-) jak mi bylo razeno.Děsný)
Jak by jste postupoval vy? u 8mi týdenního miminka.V terárku mám namíchanou kokosouvou drť s hrabankou a na druhé straně mám oblázky,kulatější štěrk.Mám vyměnit kokos za piliny?
Vaše 20ti kg miminka jsou určitě nádherná,můžete poslat fotku? Já se snažím taky,ale nějak se mi ukazuje jenom odkaz ...
Mohu nechat v terárku sépiovku + jim sypak vápník na krmení? Nepředávkuje se? Asi budu mít víc otázek,tak se moc omlouvám.
Čínské zelí jedí všechny mé želvy a salát dávám,jako laskominu.Nicméně ovoce si myslím,že by nemělo být škodlivé,nicméně jsem se dočetla hodně názorů a viděla hodně fotek zdeformovaných krunýřů,tak nevím,zda je to z něj.
DĚKUJI VÁM a omlouvám se Lupusovi :-)Mám respekt před odborníky jakéhokoli druhu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny