Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

Děkuji za odkaz.
Ano řekl mi to ten,co jsem minule psala,že se mi nelíbí jeho názory a praktiky. nicméně dělal mu údajně testy prý rentgenového typu,nějaké krevní testy atd.Nezdá se mi to,proto bych ráda věděla váš názor..

Nicméně....od doby,co mám mládě pod "svým léčení" a na to nemusím být lékařka....i když ze začátku nijak nerostl a nepřibíral vůbec,taď se to mění....žasla jsem na váhu.Myslela jsem,že je polámaná,ale není,je digitální,nová a každé smítko na ní jde vidět. Z 36g má 45g a z míry 5,3 cm má momentálně 5,6cm (měřeno přesnou šuplerou:-)
Vážila jsem a měřila jej při donešení domů 22.7 ,pak o 3 dny později a pak o týden později a nic,spal,byl malátný a nehýbal se,při jídle vždy usnul.Při pořádném osvitu (bílé silné světlo),UVB záření a obyč.žárovkou 60tkou po dobu 12 hodin denně....UVB méně,denním koupání v horké vodě (od spoda)vyhradně luční směs,co nejpestřejší a ibiškový květ,afrikánový květ,kopřivu (sice prská a pění,ale chutná ji),dále čekanku a květ růže....Myslím,že se lepší.ozhodně co mi poradil - UTRATIT,AŤ SE NETRÁPÍ nesouhlasím a manža by mě zabil,udělat to.
Začíná být čilý (sulcata,né manžel :-) a více žere.
Není to dobré znamení.?
Taky už jej nekrmím,ale žere sám,to nedělal ze začátku.
Tady na první fotce jsem se pokusila mu dát zeleninu smíchanou z pampeliškou,abych se přesvědčila a myslím,že se sakriš lepší. a poslední fotka...takhle když spal,hlavu nikdy neměl tak vysoko...měl ji na zemi a vypadal mrtvě....sice si ještě nezaleze do úkrytu,ael myslím,že to dlouho trvat nebude.Tu hlavu má už tak,že ji udrží sám,před týdnem ji měl volně a nemohl se hýbat.Musíte uznat,že i to je velký úspěch.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny