Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

Vy se mi uz asi taky zdate :-/

.dokonce mu dávám i občas psí granulky
Timhle chcete to zvire dorazit? Nebo jaky smysl pro nej ma, kdyz do nej pod tlakem budete rvat zivocisnou bilkovinu? Jestli mel nacate ledviny, tak timhle mu je rozhodite takovym zpusobem, ze pro Vas brzo bude aktualni maximalne tema
http://tera.poradna.net/q/view/179855-preparace-ze lvy
Přednost dává pampelišce,jitroceli a jatelince,před jablkem,mrkví a jinými pro želvy nezdravými pochutinami
uz i to zvire ma vic rozumu nez Vy.
Měl tam njaký novotvar,jak tu někdo řekl - možná ty ... už nevím,nakonec to nebyl nádor,ale nějaký vak,naplněný vodou a tlačil mu na mozek.Mizne mu a to je dobře.
A tohle Vam rekl Vas puvodni veterinar, nebo nejaky jiny, nebo jste to "diagnostikovala" sama? Je to totiz docela zasadni zmena.
Nemuzu si pomoct, ale Vase prispevky (spolu treba i s tim blogem co jste zalozila) se hemzi takovymi protiklady, ze se az nestacim divit. Nekde pisete, ze zvire bylo podle vysetreni "kompletne zacervene" (viz hned uvod blogu http://www.herbie4.diskutuje.cz/), tady, ze vysetreni na parazity byla negativni...v jednom prispevku vyzdvihujete jak zvire "buzeruje" ostatni zelvy a zaroven si postezujete, ze u zradla usina a musite k nemu vstavat i v noci,doporuceni oddelit zvire od ostatnich ignorujete a zavrsite to tim, ze se bijete do prsou, jak umite z pameti "jak udelat rovnou zelvu".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny