Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

NE!!!
Asi jste to špatně pochopil.Neduživý IMPORT jsem umístila k jediné a to od paní H,ta mi prodala importované zvíře.Od pana H mi pěkně rostou a žerou.
Takže si buď pořádně čtěte moje úryvky,nebo opravdu neodopovídejte a hleďte si svého.
Chápu,že jsem tady byla nová,vy starý (myslím to slušně),proto tady máte větší respekt,ale já se sem jen přišla ptát.Nic se neděje.Omlouvám se,pokud se se tady kohokoli,včetně vás "lupusi" dotkla a jak jste psal,pokračujte si,končím tady já.
Teplotu na 50 stupňů mi taky poradil chovatel,pro jistotu nebudu jmenovat,ještě bych dostala "pojeb".
Když jsem mu řekla,že je to moc a želva se mi pod touto teplotou uvaří,nadal mi také a řekl,že pokud chci želvu zachránit,MUSÍM zvýšit teplotu na 50,jinak pojde.Takže poučení.....říkejte si,co chcete,dám na své instinkty,ať si o nich říkáte,co chcete.Bůh ani Manitů mi pomáhat nemusí. Vidím,co to se želvou dělá a jsem ráda,že jsem neuposlelchla ani "svého" veterináře,ani "chovatele",který mi dával rady,i když je pěstuje leta,ale děkuji vám za rady,některé mi pomohli a i když se na mě zlobíte,nebo se mnou končíte,přesto VŘELÉ DÍKY za TVRDÉ RÁDY,které jste mi dával.Poučily mě a vám za ně děkuji.Webík jsem zrušila,máte pravdu,je to na nic.Dětské,neosobní a hlavně...pro vás zjevně urážlivé,když jsem se tam snažila vypisovat vše,co se s mrňátkem děje,vás to asi popuzovalo.Za to se též omlouvám :-)Mnohokrát děkuji za lekce a myslete na mě v dobrém.Krom toho,kdyby vás to jen mimo řeč zajímalo má další 2g nahoře.Což jde,ne,když celou dobu stál na místě a byl,jako papír.
Zapomněl jste "dasvidánija",bye,bye a já narozdíl od vás se loučím nashledanou se šátečkem.Neb jsem si jistá,že se určitě v budoucnu setkáme.:-)
Pěkný poslední prázdninový den.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny