Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

Začnu od konce...
Mailů jsem poslala celkem (a to jsem si schválně kvůli vám propočetla) celkem tedy 7 během 1 měsíce. A to 1 na kontakt a prosba o foto sulkát s dotazem,kdy mohu dojed.
Odpověď žádná...
2. Prosba po týdnu znovu o kontakt,jelikož jsem nenašla web,kde by byl a že mám zájem o pár želv.Odpověď...tentokrát Fotky nedělám,jestli chcete,dojeďte si....Bez kontaktu,bez linku na web,bez ničeho.
3 mail prosba o kontakt - najděte si jej na netu....Hledala jsem - nenašla...po pár dnech omluva - že se mi zrušil web.
Vzala jsem to a znovu požádala o telefon.Poslal mobilní číslo,za což jsem mu poděkovala 4 mailem a zároveň se zeptala,kdy a kam bych mohla dorazit. Nic.
po dalších pár dnech 1 fotka hermanek a sulkát dohromady.tým mailem jsem se dověděla,že bude na burze v Praze...Jela jsem tam - na smluvené schůzce nebyl.Bylo mi řečeno,že ochuravěl....Tak jsem se vracela 250 km z nepořízenou. Poděkovala jsem mu 6tým mailem a rozloučila se.
Odpověď:
Napište adresu,dojedu.
Dojel opravdu i s celou rodinou,děti mi běhaly po domě,rychle rychle zaplať a jedeme.
Toť vše.
Omlouvám se,pokud jsem se kohokoli jak jsem již psala tady dotkla....Díky bohu TYTo želvičky jsou dobré,zdravé a nádherně rostou.....Znovu opakuji,nemocná "BYLA" ta od paní,která se zjevně vydává za chovatelku.Snad to,jako vysvětlení stačilo.
Ještě dodatek...Mí známí si od něj také kupovali želvy,nicméně vodní a to kajmanky a zacházení stejné.Jen až uviděl peníze...zjihnul.

Pokud uzná za vhodné, může Vám poradit s chovem, dát informace navíc...
To snad nemyslíte vážně....Přesně,jak píšete.....každý "VÍCE,NEŽ DOBRÝ" chovatel by měl mít ten charakter v sobě,přesně...v zájmu svého chovu ... pomoci a poradit s chovem.Což já jsem nežádala,já pouze chtěla info a nějakou fotku rodičů,abych viděla,jak budou vypadat v dospělosti. Nehledě na to,že i když nemá nikde web,jeho inzercí se internet jen hemží a všude končí větou .......S CHOVEM MILERÁD PORADÍM A POMOHU.Nebo....PORADÍM ZAČÍNAJÍCÍM TERARISTŮM...atd.
Je velmi málo chovatelů "pánů chovatelů",kteří by se přetrhli pro rady svým klientům,jak pečovat o želvy,ale je jich málo...opravdu málo. Pokud se vám zdá 7 mailů s prosbami a zájmem o želvu moc za měsíc,tak se taktéž omlouvám....Pokud se vám zdá,že bombarduji mailem někoho,od koho chci něco koupit a ptám se jen,kde bydlí a kdy mohu dojed,v tom případě ANO ,je to bombardování...Bože,to snad ani není možný.Opravdu....na blití.Pardon.Sbohem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny