Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

Opět musím zareagovat.Promiňte...
Asi jste měla velké štěstí,já asi ne...O panu Hrabětovi jsem se ani slovem nezmínila,ten u mě sice byl,ale ohledně jiných želviček.Myslela jsem tím jiného chovatele. Je dost sprostý a arogantní .Pan Hraběta je dá se říct slušný. To na úvod.

Myslím,že s ním má neblahé zkušennosti i pan Junek,protože nedávno dával na svůj web taky na něj hodnocení a komentář.O to ale nejde...

7 mailů za měsíc mi připadne tak akorát,nehledě na to,že jsem díky těmto mailům ,jak by každý normální člověk pochopil byla až moc vážný zájemce.
A byla jsem slušný vážný zájemce.
Nehledě na to,že se tím živí,je to jeho práce.Já kdybych odmítla v nemocnici pacienta,nebo se spletla v diagnose,co myslíte,že by následovalo?
Nechci se dovtípit.Nehledě na to,že bych už neměla žádného.
O to ale také nejde.

Telefon:
Volala jsem minimálně 2x denně....nepřístupný...volaný účastník je nedostupný,zavolejte prosím později.... a když už to zvonilo,típl to...Co jsem si měla asi myslet? Nejsem zvyklá na férové jednání od cizích lidí,pouze od přátel,takže mě to od cizího nepřekvapilo. Proto jsem se pak už neozývala.
Pana Hrabětu jsem potkala jedenkrát,byl u mě doma,přivezl mi dokonce na výběr 4 mláďata.Sice jsem na ně nemohla sahat a on sám se stříkal nějakými spreji,když odcházel,ale dozvěděla jsem se,že to dělá všude kvůli sterilitě.Na dovozu jsme se domluvili.Cestu a něco víc za ochotu jsem mu zaplatila a odjel.Tím se to ukončilo.
Já se bavila o někom úplně jiném,tak prosím nepřivlastňujte jméno někoho jiného jinam.Pak vznikají fámy.
Nashledanou

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny