Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Správné vitamíny pro chameleona

Ono teď terárium nekomentují, protože nad tebou už dávno zlomili hůl a říkají si, že nemá cenu ti vůbec něco psát (koukni do jiných vláken, s chválením rozhodně problém nemají, pokud mají co chválit). Navíc co ti mají napsat, když se ti občas stává, že tvrdíš protichůdné informaci ... jednou sou chamíkovi 2 měsíce... a potom je mu měsíc, ale nového si určitě nepořídl ... nevím jak to je, ale pochop, že to důvěru moc nebudí.
Jinak terárko už je lepší. Chamíky sice nechovám, ale větrání vypadá dobře, otvírání má zepředu, lízt po čem má také (relativně), nějaké teplotní rozdíly snad také má. Jen tam má tmu, ale to už víš a stejně to nebudeš chtít přiznat :-D .
Sice se mi to terárko esteticky pěkně hnusný (což je ale otázka osobního vkusu) a chamík by určitě raději byl v nějakém přirozenějším, ale když chamovi rozsvítíš (a třeba mu tam dáš i nějakou kroucenou vrbu), mohlo by se mu tam dle mého laického názoru dařit - pokud se teda k němu budeš chovat rozumně. Protože jestli máš k němu stejný přístup, jako k nám (psát každých pět min, klidně sám se sebou = otravovat chamíka kdykoli se pohne) tak mu hrábne :-D ...
Ale jak říkám, já chamíky nechovám a třeba se pletu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny