Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Specialista na plazy Praha

Děkuju... Na Hnízda se ke mně dostaly trošku negativní reference, nicméně pokud zítra bude na Živé exotice, tak ho určitě okouknu.

Svobodník by byl ideální, mám to skoro u baráku, takže by holka nemusela tak dlouho trpět v přepravce. Jaromír nebo Igor?

Jinak nejedná se přímo o zadrženou snůšku, spíš o zbytek vajíček ze snůšky minulé (blíže tady http://tera.poradna.net/q/view/219848-idealni-tepl ota-kontroverzni-nazor-veterinarky ). Byla jsem u veterináře, pravděpodobně se může jednat o vejce, která v době minulé snůšky nebyla ještě zcela dotvořená (jedná se o snůšlu falešnou). Říkal, že se musím rozhodnout, jestli jí nechám, aby se to sama pokusila vyklást nebo ji to nechat operativně vyndat a vykastrovat, aby se to už neopakovalo. Ten vet ale dnes bohužel odjel do zahraničí, takže hledám "náhradníka". Ohledně toho rozhodnutí - "příroda" vs. operace ještě nejsem úplně rozhodnutá (doktor mi přímo nedoporučil jednu z variant, říkal, že se musím rozhodnout sama). Samozřejmě chápu, že se musím rozhodnout co nejdřív. Takže uvítám i vaše názory.

Jinak chameleonka je v dobré kondici (i podle názoru veta), s chutí jí, pije, po problémech se zácpou už i v pohodě vylučuje a je aktivní. Zatím vůbec nechodí na zem a nehrabe...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny