Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem krajta tmavá

Tak hadice žije :-) Sondování u veterináře ukázalo, že je to holka. Vet konstatoval, že je teda šíleně vychrtlá a malá, ale jinak v cajku. Taky jsem si zatrapčila, následuju naší tradici dávání lidských jmen tmavkám a hadice se jmenuje Dáda :-)
Zatím můžu říct hlavně to, že je sice neošahaná a rychle propadá do stresu (nenávidí nošení v pytli), ale jinak je velmi hodná a nekousala ani při sondování.
Jen je teda fakt mimo, co se týče žrádla... To zvíře se neumí normálně nažrat. Z 3 pokusů o nakrmení u nás vyšel jen 1. Jakmile dostane adekvátně velkou kořist, tak vůbec netuší co s tím, chce to šežrat, ale kroutí se jak paragraf, dělá nesmyslné pohyby a nakonec to vyblije. Prostě se za těch 11 let nenaučila pořádně používat hubu a polykací svaly. Jakmile dostane něco většího, než střeďáka potkana, tak dojede za hlavu a blije. Přitom už je zcela jasně "morčatová". Popravdě jak jsem jí viděla, tak nevěřím, že před cestou k nám měla 4 potkany a jestli jo, tak byli velcí jak větší myš. U nás s obrovskou námahou zvládla jednoho starého potkaňáka a jednoho poctivě středního potkana k tomu a byla nafouklá výrazně víc. Bude to dílo jí postupně naučit, od čeho má hubu... I tak už ale nevypadá, že akutně chcípne hlady a chuť k jídlu má velkou :-)
Začíná si užívat koupání, u nás asi poprvé v životě viděla teplou vodu v nějakém rozumném množství. Poprvé měla ve vaně paniku, ale podruhé už se spokojeně rochnila (v noci pod sebe pustila tekutou moč a vzhledem k tomu, že jí máme v ložnici se jí snažíme udržovat nesmradlavou).
Až se naučí normálně žrát, hodím sem fotky z krmení :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny