Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte někdo vzácné varany typu Salvator sulfur melanistic yuwenoi Varius atd

Ahoj.
No takhle rady vzhledem k ceně zvířat to máš asi nastudované k tomu není co dodat je to V.salvator akorát černej:-).

Jen tu je jestli=melanistic a nebo komaini ale v zásadě to samé=jasně velká nádrž-vše důkladně přidělat páč pokud mají svůj den hlavně samice,ale i když nemají svůj den:-)jsou schopni přestěhovat i 30-40 kg dekorace atd.Hodně světla tepla což je jen za el.v nádrži ročně cca 6000-7000 jen za světla k tomu třeba přičíst noční pokud možno centrální vytápění,topení bazén který je u těchto nutnost ,krmení když rostou žerou jak Ruské auto atd. -rada dobře naplánovat nebo tě to semele.

Nu nevím jestli= CB nebo import=předpokládám ale dle dotazu že baby a CB jsou nebo byli u Philla a Renskeho=zde jen ,že baby nepotřebuje takovou nádrž velikost ,ale pozor musíš na konečné dělat protože při OK podmínkách rostou dost rychle!!A rada nejlépe to probrat přímo s tím co tě je bude prodávat=nastavit pokud možno stejné podmínky jaké měl u nich on--světlo,teplo a krmení--časem si to upravíš ale začátek dost důležité nechat to samé.

Nu a ostatní=yuwonoi co dodat asi cenově z toho co máš napsané nejlépe-zas tak indicus plašani.

varius no tak to nevím dle dotazu ale jako Australan cena zcela jinde-velkej poměrně živej ještěr s potřebou nádrže jak hrom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny