Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte někdo vzácné varany typu Salvator sulfur melanistic yuwenoi Varius atd

Jo OSB dobré no holt řádně zalakovat( až vyroste a poleze po stěně tak nadělá paseku)
Olepené linem může být jen řádně celé přilepit( dobré ,že ho nemohou prohrabat OSB když je to popadne mají díru udělanou coby dup proto i řádně po celé ploše lepené !

Ten substrát jak jsem tě psal výše-časem stejně bude třeba měnit.Dá práci namíchat a sehnat ty ingredience ale vyplatí se to.

Používám jak výbojky UV tak halogeny světla jako topné Sylvania FLOOD 30° 75 W 3* na termostaty zapojené v každé té části mají trochu jinak teplotu.+zářivky Narva Bio vital 2*-vše v jedné nádrži pro jednoho 250*90*+125 .

jasně výbojky s předřadníky!

No cena 1800 eur za něj je paráda !!(adultní zvíře) to ,že mají rypáky nadrbané tak to mají ale to je v pohodě to se dá přeléčit jak nic jen musí být teda zkušenost a to zvíře si připravit no.Jinak jako zajímavost proč píšu super cena letošní ceny jejich a sulfur teda vylétli nahoru v ID!A sežrat by tě při troše dobré vůle nechtěl oni i adultní jedinci z importu mají spíše snahu z 99% se zdekovat a jen když némá na vybranou tak se jen brání !!!!.

pro uživatele=TO.

No fígl to tě neřeknu protože za ty roky od cca.1983 r.co to dělám tak vím co od nich čekat(zhruba jasně je to zvíře-ale jen čerstvý import) a dělám to tak nějak automaticky co potřebuje.No já krmím i importy čerstvé z misky !a to z mnoha důvodů tak nějak " řízeně"

dám takový malý manuál foto vnučky jak na to--sice nerad protože to většinou u " odborné veřejnosti" vzbudí poprask ale je jiná doba každý se prosím podívejte do světa jak se krmí atd.tito velcí varani třeba i komodo z ruky.zcela bezproblémově když to člověk zná.

ps.pokud mě to teda půjde stáhnout z SD zrovna této samičce věřím víc než sobě !!:-D pokud půjde dám v dalším nejde mě to stáhnout vše.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny