Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

Je vidět, že se tomu Korovci daří, když mu dokonce pomohou se svlekem:-) Četl jsem tu dost přispěvků a važně mi nejde do hlavy, jak si někdo může myslet, že chování kohokoliv v těchto podmínkách (krom červů), může zvířeti prospívat po všech stránkách, asi nikdo z nás neví, jakou životnost, zdravotní problémy a pod. mají jejich chovanci co?
Většina zdravotních problémů vzniká špatnými podmínkami chovu, na tom se snad všichni shodnem že? To že na první pohled vypadají dobře ještě neznamená, že jsou v dobré kondici, nemluvě o dlouhodobém chovu.
Někteří hadi v přírodě urazí týdně několik stovek metrů, dokonce i stromoví hadi, věřte tomu nebo ne, jsou velmi aktivní a právě neaktivita těmto hadům zaručuje zácpy, vyhřezy a pod. Mluvím tu o divokých, volně žijících hadech. Takže jestli chcete aby Vaši chovanci byly jako v peřince, zařiďte jim maximální péči, ale jestli chcete chovat hady jen protože ho zrovna nemáte, nebo na prodej ve velkém, mějte je v krabičkách.
Jak už tu někdo porovnával lidi, my se taky dokážem rozmnožovat ve sklepě, vemte nám vzdělání, vychovejte nás v díře a my tam budem prosperovat, ale asi si dovedete představit jak bude takový člověk vypadat, jako bílá bečka se zdravotními potížemi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny