Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

KHor-e: vzdy si s velikym zajmem projedu tve prispevky. Maji pro mne vzdy nejakou vahu, maji hlavu a patu, treba taky prispevky od Premka, Pepeho, Sharkie. Zduraznuji, ze pro MNE urcite ano.
Mam doma taky RACK-system. V obyvaku mam ale biotopove terarko. Jeste, nez zacnu placat nesmysly (pro nekoho zrejme jo.... :o) ......) Musim zduraznit, ze mam doma k.j. k dnesnimu dni v byte 2+1 26 ks hroznysovitych hadu, drapkate opicky ve dvou druzich, a psa., vlastne fenecku.
Co se tyce obyvaku, tam mam 1.2 Morelia viridis BIAK v biotopovem terku, ...lahodici oku. Zviratka velmi dobre prosperuji, ale....... Loni sem je premistil do RACKU a ....."ejhle"..... rozmnozili se. Mozna jednoduse receno, snad laicky!! Supinatym:-) se venuju cca 18 let. Nic to ale nemeni fakt, ze na RACK nedam dopustit. Kdo ho ma, myslim, ze mi da za prevdu.

Pro ostatni: Nezavrhuju v zadnem pripade pekne terarka, ktere napodobuji biotop, sam mam nekolik takovych, .....ALE, ALE, ALE.......... Vrcholem pri tzv. srdcovem chovu supinatych :-) zvirat je pareni, nasledne snuska, nebo pri ovoviviparnych zvirat samotny porod atd..... nerikajic samozrejme o uspesnem poctu odchovanych mladat. Pokud se zvirata pari, rozmnozuji a produkuji mladata, chovne podminky jim vyhovuji a jsou optimalni. Tohle je myslim smyslem teraristiky, .....samotny chov - nejen udrzovani zvirat pri zivote - ale rozmnozeni !!! Pokud by zvirata trpela stresem, stradala a pod., urcite by se neprojevovala naklonnosti k opacnemu pohlavi;-). Jsem za tech 18 let o tom presvedcen.

Teraristika VAM, resp. NAM vsem musi neco davat !!! Neodsuzujme neco jen proto, ze je to oku nelahodici, komercne, ziskove atd....... Zvirata, ty NASE ;-), neumi mluvit, proto se jich nemuzeme zeptat, jestli jim to, nebo ono vyhovuje atd.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny