Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

Jsem si vědom Malpolone že náš duel byl na hranici a mrzí mě to. V jiném příspěvku jsem se také všem omluvil a zdůraznil, že moje případné ostřejší reakce nejsou výsledkem nějaké osobní averze, ale bohužel pouze kontroverzní výsledek momentálního nedostatku argumentů, což se myslím nepovedlo pouze mně ale i jiným. Věřte tomu, že si hluboce vážím každého, kdo rozmnoží cokoliv, jakkoliv a v jakémkoliv množství, protože vím, kolik práce to obnáší. Pokud výsledkem diskuse na tomto vlákně bude toto:

Asi poprvé za své působení na poradně jsem teď zauvažoval, jestli má cenu zde dál diskutovat, prezentovat názory a zkušenosti své a učit se ze zkušeností a názorů ostatních. Snad v těch některých reakcích nebyl úmysl ty méně zkušené nebo ty, co neprodukují stovky mladých nějak ponížit, zahnat z tohoto fora.
budu to, bez ironie považovat za svou prohru. Snaha byla úplně jiná, zcela opačná. No myslím, že jsem vaše ego už pochoval dostatečně, alespoň doufám, rozhodně jsem těch pár vět psal upřímě.
Víte, ona moje intervence v tomto vláknu nevychází z potřeby mít za každou cenu pravdu, jde pouze o snahu poukázat na evidentní úspěchy (celosvětové) ve způsobu chovu, který je dosud u nás některými chovateli zavrhován do té míry, že by byli schopni chovatele používající tento způsob lynčovat.
Je mě líto, ale ono nelze porovnávat váš úspěch, zrovna tak jako můj při setkání s velkými želvaři, i když jsou oba úspěchy pěkné, s praxí a výsledky opravdu velkých chovatelů. Ale hlavu vzhůru, třeba se tam někdy také dohrabem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny