Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

- škatulky maj perfektně uklizený jen ty co se budou předvádět na kameru
To je nepodložená domněnka, podobná zařízení existují a vím, že se dá stihnout opravdu dost, nevidím důvod proč by každý zaměstnanec nemohl denně projít několik set boxů (zaměstnanců tam má tuším 6)
na kameru se předvedou jen zvířata ve 100% stavu, ostatní samozřejmě ne, proč taky
Tak to je logické, ale nelze z toho posoudit kolik jich je v jakém stavu.
Vy víte jak má toho varana dlouho? Nekoupil ho náhodou včera a proto je takovej pěknej a šuplíkem nepoznamenanej?
To samozřejmě nevíme. Ani já ani ty.
Kolik stojí takovej varan aby se nevyplatilo ho chvíli huntovat, trhnout na odchovu balík a za pár let ho předat kafilerce?
Zkus to a uvidíš, kolik myslíš, že se odchová velkých varanů v Evropě? Fakt to není tak snadné. Zkus si koupit deset importovaných varanů nebo i odchovaných a uvidíme, jaký na nich vyděláš majlant.
Při tý kvantitě se můžou zvítata točit a pořád to vynese.
Nepochopení rozdílu mezi chovatelem a importérem. Opravdu si myslíš, že tam všechny ty barevné formy regín jen tak točí???
chlápek k hadům jako takovým má jen komerční vztah
Pouze domněnka, opět vycházející z nesmyslné teze, že ten, kdo nemá obří nádrže a chová se komerčně nemůže mít dobrý vztah k hadům.
všechny zvířata jsme viděli v jejich celoživotních ubikacích
U většiny hadů zřejmě ano, u varana a velké krajty se to domníváš, samotný autor říká, že varan tam byl jen na nakrmení...
Vzhledem k neznalosti etologie hadů se můžeš domnívat, že jsou chovem v takových boxech týráni, ale ono to je tak trochu jinak.
varani se na krmení netransportujou, protože ani vy, co je máte doma to nejspíš neděláte a to máte jen jednoho. Není pro to snad ani důvod a v takovýhle velkomnožírně už vůbec ne. Proč by proboha někdo soukal varana do šuplíku aby ho nakrmil a pak ho zas vracel zpátky?
Proč by to nemohl dělat, pokud nechce např. aby mu zadělal varan chovnou ubikaci střevy potkana, klidně ho může krmit mimo terárium, neděláte to zrovna tak vy s velkými hady??? A věř, že varan dokáže s potkanem udělat daleko neuvěřitelnější věci než vaše ametystýna...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny