Předmět Autor Datum
Nikdo žádnej názor?
janas27 27.03.2014 16:41
janas27
Ano, je to šílenost a svědčí to už o p. Kočí dost, dělá veterináře a tohle vidět nejdu se tam nechat…
-m 27.03.2014 22:02
-m
dodatek navíc vypadá,že je i popálený ..
-markuz 27.03.2014 22:03
-markuz
Jediné co to změní je toho chameleóna odkoupit a dát ho do pěkného kvalitně vybaveného terária. Vete…
STOPZverimexům 27.03.2014 22:18
STOPZverimexům
Děs běs, no. Ale pokud se zvířata ze zverimexu budou kupovat, budou tam nadále další a další... Do z…
Taria 28.03.2014 09:29
Taria
Ve zverimexu pracuju a za prava nasich terarijnich zvirat se peru zuby drapky..naprosto souhlasim s… poslední
wew 07.04.2014 17:26
wew

Ano, je to šílenost a svědčí to už o p. Kočí dost, dělá veterináře a tohle vidět nejdu se tam nechat ani ostříhat. Má tam i malé agamy pod klasickou žárovkou a chameleony dohromady. Bez UVB má křivici a ostatní to čeká také krmení už neviděl nějaký ten pátek.. Jediné co je možné obrátit se na krajskou veterinární správu, ale šance že se něco změní je malá, ale je..

Jediné co to změní je toho chameleóna odkoupit a dát ho do pěkného kvalitně vybaveného terária. Veterina neudělá nic, protože tohle posoudí jako neporušení zákonu o týrání zvířat. Tak samo to dopadlo u dvou zverimexů v Karviné a dopadá to tak stejně, jelikož zákon je tak nastaven, že se těmto prodejcům nemůže nic dokázat ani od nich vymáhat pokuty. Ať žije podnikání na základě týráni. Ve zverimexu max koupit misku na žraní a ani ťuk, nejlepší je koupit si od chovatele přímo. Pro tohohle to bude ještě hodně těžké pokud se mu podaří najít domov. A určitě je pod ním cenovka okolo 1000 Kč.

Je to hnus velebnosti a měli by mu odebrat licenci.

Ve zverimexu pracuju a za prava nasich terarijnich zvirat se peru zuby drapky..naprosto souhlasim s tim ze tyto zvirata do obchodu nepatri...mala teraria, nevhodne podestylky a o sviceni ani radsi mluvit nebudu...bohuzel vedeni vetsiny zverimexu je k tomuto hlucha a nam pesakum zbyva jenom zajistit alespon dostatek krmeni byt casto na vlastni naklady... pak si tedy umite prestavit jak to vypada kdyz tam pracuje nekdo kdo tomu vubec nerozumi...pak to vypada presne tak jako tady chamik na obrazku a i kddyz to co ted napisu mi drasa nervy ... tak hlavne tyto zvirata nevykupujte...nezachranujte ani se je nesnazte dostat pryc.. na jejich misto okamzite prijde jine zvire ktere dopadne stejne ne li hur... jedina moznost jak dostat tyto zvirata z obchodu je zajistit aby byly neprodejne a tim pro majitele nelukrativni...omlouvam se musela jsem se nekde vypovidat a sorry za preklepy pisu z mobilu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru