Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem krmný hmyz a frontline

Zdravím a předem se omlouvám, pokud tu byl tento dotaz již položen. Zajímalo by mě: Když odbleším psa arpalitem nebo frontlinem a ten se pak pohybuje a polehává prakticky všude po bytě, jestli to může nějak otrávit krmný hmyz. Nemyslím přímo šváby, kteří jsou v bedně nahoře na skříni nebo cvrčky v krabičkách (také nahoře). To doufám ne???
Jedná se mi spíš o to, že občas potkám nějakého cvrčka pobíhat po bytě (šváby zatím naštěstí ne :-) ), tak jestli ho mohu zkrmit, nebo ho je nutné zlikvidovat a vyhodit, když se dá předpokládat, že na svém výletě po bytě přišel do kontaktu s některým z těchto přípravků?
Díky za odpověď.

Předmět Autor Datum
Arpalit je čistě kontaktní, takže tam otrava hmyzu nehrozí. Z Frontline hmyz nesnáší ty výpary, takž… poslední
Aurifer 26.11.2014 20:10
Aurifer

Arpalit je čistě kontaktní, takže tam otrava hmyzu nehrozí. Z Frontline hmyz nesnáší ty výpary, takže pokud je v terárku s ošetřenými zvířaty, tak většinou pochcípá. Ale v bytě z toho, co odvětrá z nastříkaného psa bude ta koncentrace uplně minimální, tam by to ničemu vadit nemělo. Pochytané cvrčky zkrmit normálně můžeš, kdyby se otrávili, chcípli by a někde uschli..ale v té nepatrné koncentraci co odvětrá do tak velkého prostoru to nehrozí, jak už jsem psala.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru