Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krmný hmyz - Hradec Králové

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli v Hradci Králové je nějaký kvalitní zverimex, nebo chovatel, který prodává krmný hmyz (cvrčky, šváby, kobylky, sarančata..) a není to daleko od hlavního nádraží.
Budu mít agamu vousatou a nevím, jak často budu muset kupovat krmný hmyz. Každý den do HK dojíždím a abych nemusela pro pár cvrčků přes celý Hradec se mi moc nechce. Prosím, víte o někom, od koho je opravdu dobrý krmný hmyz, a ne žádní chudáčci?

Děkuji předem za odpověďi.

Předmět Autor Datum
Kupte dubie .. tozjeďte kolonii a budete nakupovat dvakrát za rok ;) nový
matt7 06.03.2015 19:29
matt7
Ja si tiez myslim staci si zadat do googlu predaj svabov a kupit ich viac ...oni sa pomerne dost doz… nový
obluda 06.03.2015 19:58
obluda
přímo v Hradci jsem našel na netu chovatele sarančat, akorát min. počet odběr byl 50 kusu. nový
vanus 06.03.2015 23:54
vanus
Fakt si myslíte,že krmit vousatku celoročně švábama jí prospěje???No hlavně že máte krmení zadarmo..… nový
strastav 07.03.2015 04:40
strastav
No mne sa zda ze lucifer tu pisal ze on krmi len svabami tak ja som dala na jeho rady. sem tam jej k… nový
obluda 07.03.2015 08:46
obluda
V Austrálii běhá přes den po povrchu mnoho nočních švábů,tudíž vousatky ignorují rovnokřídlý hmyz a… nový
strastav 07.03.2015 16:04
strastav
Tak ja sa len snazim riadit tym co mi poradia skusenejsi. Nas agamak dostava svaby,sem tam cvrcky, a… nový
obluda 07.03.2015 16:19
obluda
Milý Strastave. Podle míry Vašich zkušeností a znalostí bych Vás tipoval na jednoho ze zdejších nejz… nový
OndrejP 07.03.2015 17:16
OndrejP
I já sám se dost divím,proč se tady snažím lidi navést na správnou cestu v chovu plazů,když stejně k… nový
strastav 07.03.2015 18:32
strastav
no ja si rad skusenejsich velmi vazim ale trosku mi tiez vadi ten pristup ktory niekedy posobi aroga… poslední
obluda 07.03.2015 19:11
obluda

Fakt si myslíte,že krmit vousatku celoročně švábama jí prospěje???No hlavně že máte krmení zadarmo...Jinak v Hradci i vedle v Pardubkách jsou každý měsíc burzy,stačí zajet a koupit s zásobu přímo od chovatele....Od cvrků přes sarančata až k těm švábům...

V Austrálii běhá přes den po povrchu mnoho nočních švábů,tudíž vousatky ignorují rovnokřídlý hmyz a živí se jen tučnýma švábama....Já měl celých 25 let za to,že by strava měla být co nejpestřejší...Ale když to napsal Lucifer,tak je to asi v pořádku....

Tak ja sa len snazim riadit tym co mi poradia skusenejsi. Nas agamak dostava svaby,sem tam cvrcky, a cca raz za dva tyzdne cervika. Sarancata nedavam lebo skacu ako svine. A cez leto sme ho este nemali takze smykany hmyz pride na rad az v lete. Ja nehovorim ze sposob akym to robim je najlepsi, ale snazim sa aby bolo moje zviera co najspokojnejsie a aby som mala krmivo vzdy po ruke. Kazdopadne mat v zasobe 50/100 ks svabov v zasobe je vzdy dobre aj ked to striedas s inym krmivom lebo ti dlho vydrzia.

Milý Strastave. Podle míry Vašich zkušeností a znalostí bych Vás tipoval na jednoho ze zdejších nejzkušenějších teraristů, snad i nadteraristů - myšleno jako kompliment. Proto nerozumím vašemu chování a neustálým výpadům proti komukoli a téměř v jakékoli otázce. Jde o teraporadnu a ti zkušenější radí těm méně znalým. Vysvětlete mi, prosím, jak byste definoval to co děláte vy? Poskytování rad vypruzením, urážením a zesměšněním? Sledujete tím pomoc nebo si jen honíte triko a utvrzujete se ve vlastní výjimečnosti? Děkuji.

I já sám se dost divím,proč se tady snažím lidi navést na správnou cestu v chovu plazů,když stejně každý chce slyšet jen ty stále dokola omýlané postupy....Je to prostě dan za rozmach teraristiky.Každý pořebuje mít doma terárko,ale málokdo tomu opravdu chce věnovat vše...Já nebudu nikdy nikomu hladit rameno,když dělá a píše zásadní hlouposti v chovu.Rozumný člověk si z mých příspěvků něco vezme a zbytek je mi celkem ukradený....Reaguju jen na vlákna,která jsou opravdu hloupá a vedou k chybám v chovu....Nemám zapotřebí si honit ego,jen zatím ale nechci rozšířit řady zkušených chovatelů,kteří už to tady zabalili....Už tady je jen málo dobrých chovatelů,a jestli to i ti vzdají,tak tomu tady potom můžete říkat třeba skupina mladých nezkušených....Tak doufám,že to k vysvětlení stačí

no ja si rad skusenejsich velmi vazim ale trosku mi tiez vadi ten pristup ktory niekedy posobi arogantne. Napr. pozn o tom ze krmime svabmi,pretoze je to zadarmo, sa ma osobne dotkla. Lebo v mojom pripade to tak vobec nie je. Tak ale zasa beriem ze je to o tom ze p. Strastav chce poradit a nie robit si kopu kamaratov, tym ze kazdeho pochvali.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru