Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kontrola KVS

Zdravím všechny chovatele, a měl bych malou prosbu. Psal jsem ročníkovou práci na téma Chov zvířat vyžadující zvláštní péči a od vedoucího jsem dostal otázku, na kterou si nejsem stoprocentně jistý odpovědět a tak se ptám Vás.
Přesné znění otázky je: Zjisti od zkušeného chovatele, jaké podmínky musí splňovat jeho chovné zařízení a je-li pravidelně kontrolováno KVS. Tím bych chtěl poprosit všechny chovatele, kteří s tímto mají zkušenost, jestli by byli ochotní mi poradit. E-mail je případně kecatimkeram@seznam.cz. Předem mnohokrát děkuju za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Ahoj. Tak pokud se jedná o >zvířata vyžadující zvláštní péči. No trochu tě dostal páč to co musí ch…
Petrš 19.06.2015 17:23
Petrš
Mockrát děkuju! Přesně tohle jsem potřeboval :-):-D;-) poslední
hoko 20.06.2015 09:45
hoko

Ahoj.
Tak pokud se jedná o >zvířata vyžadující zvláštní péči.

No trochu tě dostal páč to co musí chovné zařízení za podmínky splnovat není zde v ČR přesně dáno ohledně plazů=je jen všeobecná formule a to= musí být přiměřené podmínky pro zachování jeho fyziologických funkcí a zajištění jeho biologických potřeb--nesmí docházet k = bolesti,utrpení a poškození zvířete--možná je to specifikováno jinak tohle je co si pamatuji.Jo a nesmí tě zdrhnout.

Dále musíš mít povolení které se dává tuším na 3 roky--v žádosti o povolení musíš příslušnému KVS povolit vstup na a do prostor určených k tomuto chovu--jináč by žádné kontroly nemohl provádět(ale také by tě nedal povolení)

Nu a na to konto jsou povinni = alespon 1× ročně provádět dozor.

Za mě mohu=nařízení SVS-zvířata po importu min 7 dní karanténa a do těch 7 dní i návštěva z KVS.

Jinak třeba Němci mají takové " doporučení" oněch podmínek s kterým již běželi i do Bruselu dám okaz i pro ostatní atˇ se pokochají:-D.

http://www.bmel.de/cae/servlet/contentblob/383050/ publicationFile/22364/HaltungReptilien.pdf%3bjsess ionid=04BE222F50D2D862E3BA93C8BC068E5D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru