Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta Tmavá

Ahoj lidi, co používáte na dno terária u velkých krajt??? Čeho je hodně a málo stojí a dobře funguje :) Díky za názory.

Předmět Autor Datum
Lino, a spáry zaizolovat akvarijním silikonem.
V.R. 23.02.2017 20:14
V.R.
Přésně tak. Jen ještě jedna taková malá fintička. V Lidlu, když se odchází od pokladen, mají stojan…
Josefek 23.02.2017 20:19
Josefek
Díky za nápady. A jaký mate názor na hobliny ?
Pepa PP 23.02.2017 21:30
Pepa PP
Hobliny jsem míval pod kobercovkama. Nu za mě z toho bylo hodně bordelu a nerad jsem na tom krmil. Ž…
Josefek 23.02.2017 22:08
Josefek
Zdravím, já nemůžu nechat dopustit na hobliny, chovám na nich tmavky celé roky, vlastně na nich chov… poslední
krajtas 25.02.2017 19:57
krajtas

Přésně tak. Jen ještě jedna taková malá fintička. V Lidlu, když se odchází od pokladen, mají stojan na letáky. Při troše štěstí budou pod stojanem pěkně svázaný balíky s těmi letáky. Ty používám pod zvířata jako podklad. Zadarmo a je toho hodně :-D .

Hobliny jsem míval pod kobercovkama. Nu za mě z toho bylo hodně bordelu a nerad jsem na tom krmil. Živý ještě šli, i když se to taky trošku obalilo, ale s ohřátýma potkanama to nešlo. I když ty hobliny nejspíše trávicím traktem hada projdou, tak jsem z toho prostě neměl dobrej pocit. Někdo ale hobliny používá a neříkám, že jsou špatné. Jen mně nevyhovovaly. Jinak jsem zkusil tyhle: http://www.krmivakonarovice.cz/cms/modules/fotogal erie/fotogalerie.php?id_product=140&id=159

Zdravím, já nemůžu nechat dopustit na hobliny, chovám na nich tmavky celé roky, vlastně na nich chovám všechny hady v současnosti kromě mandrín a podobných druhů užovek. Mám je zadarmo od kámoše stolaře bez příměsí lamina apod. resp. za flašku. To jedna z výhod a další rychlá a snadná výměna, dobrá savost. Používám tvrdé jako podestýlku pod potkany a myši a měkké pod hady ty přesívám abych odstranil prašné piliny. Tmavky mám v současnosti v teráriích z OSB tak že spáry mám také samozřejmě vysilikované. Takže za mě bezprašné hobliny :-).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru