Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uzovka nechce jest

Mám novú uzovku cervenu podla chovatela dnes som ju mal prvykrat nakrmit ale ona sa schovala do malej skuliny v dreve odkial nechce vyjst dal som jej rozmrazenu mys a pinzetou maval nad tou dierou naco had pomaly aj zacal vyliezat az som ho asi do stvrtky jeho dlzky nahnal von z tej diery dokonca mys kusol a zacal odtahovat s5 ku diere ale ked uz mu trcala z diery len hlava mys pustil a schoval sa :/ neviem cim to je...tera je dost velke ma sa kde schovat teplota na horucej strane je 29,8 ma velku misku s vodou...fakt nwm comozem robit zle...please help ...btw mys som mu nechal pri vychode z tej diery ....vdaka :/

Předmět Autor Datum
"tera je dost velke" - mláďata je lepší držet v malých krabičkách či boxech hned z několika důvodů.… poslední
Afričan_jinde 27.02.2017 13:37
Afričan_jinde

"tera je dost velke" - mláďata je lepší držet v malých krabičkách či boxech hned z několika důvodů. Jako schovávačku mu tam dejte otočenou misku s dírou, abyste měl k hadovi praktický přístup. Krmit zkuste později večer.

Pokud máte velké terárium, hada krmte mimo terárium v malém plastovém boxu. Je možné, že nebude chtít žrát rozmražené - v tom případě nabídněte živé holátko.. Pokud si ho nevezme, nechte je spolu na noc v boxu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru