Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Firma Teraechis

Vaše argumenty chápu a již se o tom nechci hádat. Napsal jsem svou zkušenost a to, že budete argumentovat proti je samozřejmé. Přeci nebudu fotit rozpadající se kořen, to mne ani nenapadlo a mám na to 2 svědky, ale to už by bylo dětinské dohadování. Jako prodejce se budete obhajovat a já jako ublížený zákazník budu argumentovat pro sebe...pravda je vždy někde v půli cesty, ne jen na začátku nebo na konci ní.
Jak jsem psal, terárium pro felzumy jsem si obnovil a nacpal do něj další peníze, není důvod Vám ho tedy nyní vracet...zbytečně bych ještě více prodělal a byl dokonce bez terárka. Tak jak sem si ho udělal je v pořádku. Koupi jsem bambusy, které jsou po cca 14 dnech rosení atd. bez plísně...žádný hmyz aj. - vše zatím v pořádku. Děkuji za velkorysou nabídku, ale již je pro mne pozdě.
Jenom se nyní směju vlastní blbosti, když mi sestra říkala, že jsem si měl bambusy vyfotit...neudělal jsem tak a nyní toho lituji, ukázal bych Vám za co jsem zaplatil. A děkuji za Váš pocit, že jsem chtěl ušetřit...proto jste to "šidit" nemusel, kdybych chtěl na teráriu ušetřit, tak zaněj rozhodně nedám cca 3800 a nejedu pro něj cca 200Km.

Již to ukončím, co mělo být řečeno bylo...Jenom bysme se dokola přeli a nikam by to nevedlo.
Jinak i když tomu nevěříte, tak se mi celkově Vaše páce líbí a jsem rád, že tu firma jako ta Vaše je....jenom škoda, že podobných není víc a blíže:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny