Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

Myslíš,že ho nechám jen tak zemřít?
tak uz konecne pro tu zelvu zacnete delat neco smysluplneho. Zatim mi prijde, ze se snazite jen sama sebe (a ostatni laiky)dojmout srdcervoucim pribehem o chudackovi zelvice, ktere nikdo nepreje zdravi, a kterou se Vy jako osamocena hrdinka snazite zachranit svoji "laskou", demonstrovanou (a pro jistotu jeste sem tam necim "pribarvenou") na odiv na internetu.
O takové rady já nestojím.
Evidentne nestojite o zadne rady.
Poslední,co mě napadá jsou ledviny.Takže se nějakým způsobem zaměřím na ně a uvidím.
A to Vas napadlo az mesic pote, co jsme Vam tu psali (konkretne uz 30.7.), at nechate udelat biochemku krve kvuli moznemu metabolickemu rozvratu (testuji se predevsim ledviny a jatra)?
To opravdu brzo.
Hned o den pozdeji (31.7.) Vam byl doporuceny veterinar, ktery na tato vysetreni ma potrebnou techniku a znalosti v oboru, a pokud by pri Vasi navsteve se zelvou naznal, ze by problem mohl byt opravdu v metabolismu, vysledky byste uz mela davno po ruce a pripadny zjisteny problem by se mohl zacit konecne resit. Bez kvalitniho veterinare se totiz na ledviny muzete u sebe doma pri nataceni dalsiho "roztomileho" videa zamerovat sebevic, ale nic tak nevykoumate.
Tak na co jeste cekate???

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny