Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

1.Na internetu byla na p.H samá chvála do doby,než jsem najela na ifaunu.....což mi bylo jedno.želvy opravdu jsou skvělé a zdravé,tak nevím,co se do mě pořád navážíte.
Vím,o co tady jde,ale rozebírat to nebudu.Tímto končím,jak kdosi píše podemnou,a tímto vám taky děkuji všem.Ujistila jsem se v jediné věci..Tu želvu jsem uzdravila sama. Můžete si to vyzvedávat,jak chcete,kdyby bylo po chovatelích,jako jste vy,nebo ti,co mi radili,abych ji vyměnila,případně lepší návrh utratila,byla by mrtvá. Žije a dokonce se má k světu...viz videa na youtube !!! není to tak rychlé,ale lepší se.
Nebudu to tady už řešit.Je opravdu hodně lidí,co mají zkušennosti,jako já,ale je totálně zbytečné tady něco vysvětlovat.
Ano všude se dočítám a taky to vím,že se pohlaví nedá v tak mladém věku zjistit,tak proč mi píšete,že tomu nevěřím?

Já to vím moc dobře!!!
Vše,co píšete je pravda,ohledně reklamace,jsem opatrná,ale tady mi to prostě ušlo....A celou dobu se tady bavím o dvou různých lidech,kteří začínají na "H" Jeden je muž,druhá žena.
Ta nemocná želvička byla od té ženy. To je vedlejší,to napíši jako odpověď níže.
o rozdávání zdarma nemůže být řeč,samozřejmě si tím vydělávají,jako každý z nás,kdo chodí do práce,nebo podniká...měla jsem na mysli jen informace + nějaké fotky rodičů apod. Toho se mi nedostalo.
Tak jsem to myslela.
Co se týče výsledků,už to tady nebudu rozebírat.do Prahy teprve pojedeme,takže odtamtud ještě nejsou,ani nemohou.Už to neřešte.Nemá to smysl.Já jsemse snažila a věřím,že i vy jste se snažili mi pomoci,ale prostě ...už ne.Neztrácela jste zde čas ani náhodou.Moc jsem si od vás vzala a jsem ráda,že jste mi odpovídala,ale už na to nemám nervy.mám svých starostíé momentálně dost a želvy mi pomáhají hodně.
Nikdy bych nedopustila ublížení želvám,ani jinak je ohrozit,ale když si to myslíte,nebudu vám to vyvracet.Díky a sbohem.Děkuji mnohokrát z celého srdce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny