Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Krajta vrtí ocasem?

Přesně. Hadi nejsou od přírody společenská zvířata, takže se jim logicky nevyvinula "schopnost" cítit náklonnost, přátelství a lásku. To že na potkání nekoušou neznamená, že nás mají rádi. Oni jsou hadi celkově tak trochu trdla - viz případy, kdy potkan zapomenutý v terku dohryže hada, který zrovna nemá chuť k jídlu...a had ho nezlikviduje, i když by to pro něj fyzicky nebyl problém. To rozhodně neznamená, že potkana miluje natolik, až se pro něj obětuje.
Nechat si hady volně šmejdit po bytě je blbost - nikdy tam nebudou mít ideální podmínky pro život. Menší navíc mohou někam zalézt, nebo na ně člověk ve spěchu šlápne. Větší...kdokoli si nechá na volno dospělou tmavku, si koleduje o průser. Had ani nemusí být nasraný, stačí že má hlad a zareaguje na pohyb v jeho blízkosti. A kousance od nich rozhodně nejsou žádná prdel.

Ale je mi jasné, jak fungují slova na "odvážné" neopatrné. Takže si dovolím drobnou ilustraci, co velká krajta dokáže (majitel ji předtím měl několik let, kdy se ani jednou nepokusila kousnout)

http://s26.postimg.org/mov7n5lh5/IMG_0374_Copy.jpg
http://s26.postimg.org/90am7s06x/IMG_0373_Copy.jpg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny