Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Škrtič v šatníku vyděsil starší důchodce

Škrtič v šatníku vyděsil starší důchodce

http://img115.imageshack.us/img115/1253/37prxictop2 sirkaav7.jpg
Pro hada si přijel na služebnu městské policie odborník ze záchranné stanice živočichů.
foto: PRÁVO/Patrik Biskup

Netradiční překvapení čekalo v pátek ráno na starší manžele, kteří pod skříní svého bytu nalezli hada. Nález ohlásil vyděšený hlas na tísňovou linku městské policie v Plzni. Strážníci skutečně téměř půldruhého metru dlouhého plaza v panelovém bytě starších důchodců objevili. "Jsem z toho v šoku. Srdce mám ještě v krku," vzlykala pětasedmdesátiletá Jiřina Ondráčková.

2.3. 2007 15:22
PLZEŇ - Ta hada objevila v předsíni pod šatní skříní. "Nejprve jsem si myslela, že je to manželův pásek, který vypadl ze skříně. Když jsem ho chtěla sebrat, začalo se to hýbat a zalezlo to do skříně," vyprávěla uplakaným hlasem důchodkyně. To už se celá roztřásla a zavolala pomoc.

"Museli jsme nejprve vyklidit celou skříň. Had byl schovaný v rohu. Nebyl nijak agresivní Přimáčkli jsme mu hlavičku, chytili za ocas a dali do pytle," řekl zasahující strážník Stanislav Kovář. Na služebnu městské policie si pak pro hada přijel odborník ze záchranné stanice živočichů Jiří Volf. "Jedná se o nejedovatou užovku tchajwanskou. Je to škrtič," řekl Volf.

:>: Původní odkaz

Zdroj: Novinky

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality