Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailemZamknuto Terarko

Dobry den chtel bych se zeptat ohledne terarka pro Hroznyse Kralovskeho.Mel bych pro nej moznost met terarko vyrobene ze dreva o prumerech delka 80cm,vyska 170 a sirka 50cmmyslite ze by mu to mohlo stacit??? dekujiPřijde ti tvůj dotaz jako Zprávička? Ne, že. Takže je zde něco špatně. K pokládání dotazů a následné diskuzi slouží fórum poradny. Sem se vkládají Zprávičky, to jsou krátké shluky slov a vět, které čtenáře informují o dění v plazím (a nejen tam) světě. Určitě nebude od věci, přečtěš-li si napřed tento článek. (GG)

Předmět Autor Datum
Nevím jestli se smát, nebo plakat.]:)
halapremek 20.03.2008 07:05
halapremek
Tak jsem se slusne zeptal ale ted nevim co si stoho vybrat. Chtel jsem poradit, vase odpoved me ani…
lukeeee 20.03.2008 07:22
lukeeee
ta výška je zbytečně velká... můj do výšky nelozí ani za nic... já mám 160x56x60 (skříňové terárium)…
AdamGabrys 20.03.2008 07:46
AdamGabrys
To, že je někdo líný si zadat do goodle Boa constrictor chov, aby jistil, že to terko je spíše pro j… poslední
halapremek 20.03.2008 08:00
halapremek

ta výška je zbytečně velká... můj do výšky nelozí ani za nic... já mám 160x56x60 (skříňové terárium)...a taky se bojím že v dospělosti bude trochu na těsno občas... toto Tvé terárko by mu stačilo jen chvíli a k tomu je ta výška fakt zbytečná...podle mě by se do toho třímetrový hroznýš pak moc nevlezl;-)dva měsíce zpátky jsem ho měl ještě v 80x40x40 a už to bylo malý i pro lov... natož pro svlek...:-)

To, že je někdo líný si zadat do goodle Boa constrictor chov, aby jistil, že to terko je spíše pro jiné druhy, na to jsem si zvykl. To, že někdo pokládá podobné dotazy do článků, to jsem si taky zvykl, ale že někdo bude podobné dotazy psát i do Zpráviček, to už je na mě moc. Proč nepochopíte, že od toho nejsou komentáře v článcích a už vůbec ne zprávičky, ale forum a nepíšete jako ostatní své dotazy tam? Je to lenost najít kam to patří? Doufám že ano. Kromě lenosti mě pak totiž napadá už jen podprůměrná inteligence.

Zpět na aktuality Nahoru