Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vás všechny, které tento nápad zaujal bych chtěl požádat o jeho podporu. Zatím pouze tím, že o tomto… poslední
physa 05.12.2010 14:26
physa

Vás všechny, které tento nápad zaujal bych chtěl požádat o jeho podporu. Zatím pouze tím, že o tomto nápadu budete dál informovat, a také tím, že se přidáte k naší facebookové skupině http://www.facebook.com/#!/pages/Nejlepsi-napad-de setileti-Zoologicka-zahrada-Karlovarskeho-kraje/14 8987625148725 a napíšete Váš názor. V současé době začínáme vyjednávat s krajem, velkými městy a potenciálnimi sponzory o podpoře. Také připravujeme koncepce této zoo, a to zejména z toho důvodu, že v současné době jsou už skoro všechy zoo v ČR stejné. Taže abychom získali podporu jak veřejnosti, tak odborníků a politiků, musíme přijít s něčím novým. Z různých koncepcí, které jsme připravili má zatím největší ohlas zaměření na exotické a vzácné domestikanty, jejich divoké předky a další živočichy, kteří výrazně ovlivnili člověka a jeho vývoj. Přece jenom zebra a slon už dneska jen ta někoho neohromí, ale taková ovce jákobova, mangalica, gajal nebo třeba japonský kohouti plemene fénix, můžou mít úspěch.
Ale i kdyby to ze začátku měla být zoo s běžnými druhy a do budoucna se určitým způsobem profilovala, třeba na faunu Austrálie (což je taky jeden z mých snů) tak by to bylo super.
Co se týká místa, tak ta co jsou uvedená na stránkách, byly pouze návrhy a s největší pravděpodobnosí, pokud dojde k realizaci, tak umístění bude nejspíš někde jinde. Sám jsem dospěl k názoru, že než plocha vzdálená daleko od města, je lepší lokalizovat záměr tak aby se tam dalo dojít.
Budu moc rád za každý názor.

Ještě jednou všem dík za případnou podporu, budem ji potřebovat
Petr

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru