Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem mamba cerna - snad to zvladnou oba

"sorry za ten pesimistický výlev, ale moc dobře to nevidim"
Tak s tímhle se nedá, než souhlasit. Kursy pro prodejce ve zverexech jsou na prd - věci, které se průměrně inteligentní člověk naučí za dva dny a když mu na tom nezáleží, stejně klidně je za dva dny zapomene. Jakási zkouška typu "tipněte si a nebo b nebo c" a fiktivní diplom... nemluvě o tom, že jakmile dojde k regulaci možnosti získání čehokoliv, obvykle vzroste poptávka (odříkaného chleba největší krajíc) a tím pádem začne růst černý trh - a teprve začínají problémy. A představa, že bude najednou cool mít jedovatého hada, protože se to nesmí...
Mně osobně se mamby strašně líbí. Jsou nádherné. Stejně jako zmije - ale v životě by mě nenapadlo je zkoušet chovat, přiznávám se bez mučení. Radši se na ně podívám v ZOO nebo na Animal Planet (a vynadám Irwinovi nebo Stevensovi nebo jinému pošukovi, ať je na ně hodnej... :-D ) a budu se dál věnovat relativně neškodné zvěři... včera mě kousnula Eleanora Akvitánská (křeček) a docelami to stačilo.
Jinak, chovateli hodně štěstí a ať se z toho vylíže. Jak někdo zmínil hore - svými miláčky všech druhů a zvěří o kterou se starají je ročně zraněno na stovky chovatelů či ošetřovatelů - ale titulek "Megajedovatá mamba černá, dlouhá jak váš obejvák, kousla zákeřně svého milujícího majitele" - to zaručeně prodá. A pak taky kasuáři, kuchající lidi na potkání, OMG! :beer: Ejnu, proti gustu žádnen dišputát!

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality