Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem mamba cerna - snad to zvladnou oba

To Aurifer: ještě bych doplnil, že jako nebezpečné lze považovat auto - nezajištěné svým rozjetím nebo pádem může usmrtit mnoho lidí, autobus nebo kamion, který ve velké rychlosti vjede do zastávky nebo mat. školky, co pak třeba myslivci a jejich hony? Co majitelé tzv. bojových plemen? Co lidé, kteří se živý vyjížďkami v kočárech taženými koněm? Nemůže se jim splašit a způsobit škody a ztráty na životech? A co třeba naše vláda? Krade hodně , nebo málo? Nežene mnoho lidí do výslovné bídy , zoufalství a k pokraji sebevraždy? Takhle se dá pokračovat v čemkoli a stejně se nikdo žádného závěru nedobere.
Před několika lety jsem na vlastní kůži zažil podobnou hysterii " BOJOVÁ PLEMENA " taky to Nova nafoukla a hnala vládu k nějakým opatřením, zákonům , zkouškám a zákazům chovu, ale našla se skupina lidí, která si prosadila své a dnes po bojových plemenech neštěkne ani pes.
Holt je to tak, že vždycky se najde nějaký duševní žebrák, který s vidinou zisku a zviditelnění se rozpoutá takovouhle kauzu, která trvá nějaký čas, několik zapálených politiků se znemožní a obvykle se přijde na to, že je zbytečné cokoli zakazovat , nebo nařizovat.
Co se týče výše zmíněných zkoušek... kdejakej synáček bohatého papínka si jich koupí za den třeba třináct do tuctu, něco jako vysokou v Plzni...
Lidi, nepanikařte a neblbněte, nevolejte sami po zákazech a příkazech, je to cesta do problémů.
PB

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality