Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Přečetl jsem 6 stran komentů a dál jsem již nemohl. Upřímě, poslední dobou jsem čím dál smutnější z…
charloschuanche 26.08.2011 20:24
charloschuanche
Bohužel, u nás v národě běžný - Každý se vyjadřuje ke všemu, bez ohledu na to zda tomu rozumí.
Vladěk 27.08.2011 20:23
Vladěk
Zdarte, netušíte jak to s ním vypadá? Pokud něco klidně napiště SZ, díky Mára
daboia 30.08.2011 21:16
daboia
http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/zazrak-ustknut i-smrtelne-jedovatym-plazem-chovatel-z-ostravy-pr…
africa u otrokáře 31.08.2011 15:15
africa u otrokáře
Coz o to, pekna "ilustracni" nitscheika.. Ale tohle mi pije krev- "Pacienta však do ruky uštknul had…
Radar14 31.08.2011 16:19
Radar14
Přesně tak, pak kde jakej hlpák vidí užovku a může být stokrát informovaný že u nás nebezpečný jedov… poslední
Bungar George 20.01.2014 18:12
Bungar George

Přečetl jsem 6 stran komentů a dál jsem již nemohl. Upřímě, poslední dobou jsem čím dál smutnější z toho, že patřím mezi Čechy. Kdejaký budižkničemu s dementním názorem se musí projevovat a všichni kývou hlavama do rytmu. Nejen že si závidíme i poslední nemocnou slepici, dnes je v kurzu proklínat lidi, za to že se proletí do nemocnice a hovada bez práce by všechno ku.vám kapitalistickejm zpoplatnily. Nehleďe na fakt, kolik fanatiků se najde na investigativním okurkovém poli jako jsou novinky.

Jestli ono nebude opravdu někde jinde líp. :.(

Coz o to, pekna "ilustracni" nitscheika.. Ale tohle mi pije krev- "Pacienta však do ruky uštknul had křovinář aksamitový, který je považován za jednoho z nejvíce jedovatých plazů"- kdyz je tohle Bothrops asper, tak mamba uz nemuze byt pri sve toxicite ani z tyhle planety.. Nijak nezlehcuju toxicitu, ale dle medii je kazdej had co ustkne sveho chovatele,nejvetsi jedak na svete a pak nema byt mezi nechovateli panika a fobie.. Nechal bych tyhle "novinare" zavrit, ci alepson zaplatit pokutu za sireni poplsne zpravy a oni uz by se naucili psat clanky vecne, jak maji.. :-/ Jinak je fajn, ze je chovateli lepe a doufam ze to stalo tzv. "danove poplatniky" co nejvic penez.. :-D;-) Zejmena ty, co si ve forech stezuji ze by jsme si to meli hradit sami.. ;-)

Přesně tak, pak kde jakej hlpák vidí užovku a může být stokrát informovaný že u nás nebezpečný jedovatý had není a tu užovku umlátí klackem, protože si přečetl takový blábol. Je to zhovadilost ubohých pisálků. Já vždy říkám, že každý se musí nějak živit. No a debil jde lhát do novin. Tam vezmou každého. Je to hnus. Ale co se divíme, když někdo natočí debilní díl Sanitky 2 k brajlovci. Ale zase víme jakej magor to točil, takže se není moc čemu divit. Ale možná by to chtělo poradce když je někdo debil.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru