Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Video: Kŕmenie bičoviek

Ako pise Epanterias su to fronticintky. Je vidiet na ich hlavach, ze to niesu klasicke prasiny alebo mycterizansky.
S tym, ze sa v prirode bezne nestretnu z rybkamy by som tak celkom neuhlasil. Ziju na nejakych tych cistinkach, kde aky taky pristup k rybkam ktore sa vyhrievaju v plytkej vode, pripadne skryvaju pod konarmi rastlin pristup mat budu.
Ako tu uz bolo spomenute, orientuju sa hlavne zrakom, takze v plytkej vode kde sa tie rybky hemzia ich to bude pritahovat a neverim, ze si sem tam nezobnu...
Ono bude aj rozdiel na kazdom kuse. Moja dospela samica si vzala rybku iba 2x (za 2 roky) a predchadzala tomu hladovka, ze koniec. Inym beru rybky bez problemov.Zrejme bude dost zalezat aj od toho, kde boli zvierata odchytene.Ak boli chytene niekde v blizkosti vody, kde si mohli kedykolvek nejaku rybku chytit, tak ich budu brat aj v terarku. ak nie, tak nie.
Potravinovy specialisti - ano.
NZ (ktore spominal Cejna mi beru aj rybky, dokonca si uz vzali aj 2 holicata aj gekony. Rozdiel je v tom, ze rybky maju v terarku 2-3 dni, holica dam rano a vecer ho hodim pavukom (a ze ich uz bolo), lebo je tuhe, alebo tam proste nieje. Ale z toho mnozstva holicat si vzali iba 2x. Kdezto, kazdy gekon ma v terarku trvanlivost tak nanajvys par sekund:-DNajdlhsie trva kym si ho vsimnu.

Inak myslim, ze je rozhodne lepsie krmit ich rybkami ako holicatami. Predsa len, vyzivove hodnoty a mnozstvo tuku bude u rybiek rozhodne blizsie gekonom ako u holicat.
Nejaka monodieta aspon u mna nehrozi (myslim ina ako gekonova:-D). Rybky maju praktycky stale, raz za cas im tam hodim holica a tak raz za 10dni nejaky ten gekon.

Tuto fotku som uz mylsim daval do vlakna Ahaetully, tak snad nebude vadit...
http://i687.photobucket.com/albums/vv240/danio0007 2/IMG_6892-1.jpg
A.prasina a mecun (mecovka).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality