Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Smutný důsledek úřednické arogance

vono než se vyřídí ty spory, že vlastně papíry měli v pořádku, tak Zoo bude půl roku lákat zákazníky na "vzácné, drahé" papoušky a pak je klidně vrátí majitelům
Nojo, jenze je v tom hacek. Pokud se nemylim, tak podle zakona zoo nesmi vystavovat zabavena zvirata z CITES 1 (coz palmaci jsou), na ktera nemaji vyjimku z obchodni cinnosti nebo jinou podobnou berlicku, o kterou si snad mohou pri prokazani opravneneho zabaveni nelegalne ziskanych exemplaru cizpem po nejake dobe zazadat. Nektera kombinace nekompletnosti papiru ale primo odporuje tomu, aby zvire takovou vyjimku dostalo, a zoo by tak treba oficialne mohla vystavovat az jedince z F2 generace. Do te doby je mohou mit pouze v depozitech urcenych pro zabavena zvirata nez se prokaze jak je to s temi "papiry".
Nejak si nejsem jista, jestli ptaci byli v expozici nebo v zazemi, ale at uz je to s papirama jakkoli, je obrovska skoda techhle krasnych ptaku, kterych uz moc neni. Navic ve veku, kdy cerstve dosahli dospelosti a zacali hnizdit...je to na pytel...:-(.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality