Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem ZOO v Praze zdrazuje

Máš to dělat jako já, my jezdíme na vyjetej fritovací olej :-D akorát pak musíš jíst jen samý smažený :-D

co ser týče tý vstupenky do Troji - vše je velice relativní. Za kvalitní zoo, kde je vidět, že se za ty mý prachy pro ty zvířata něco dělá a hlavně, že se to dělá dobře (což myslím Troja splňuje), nečekám půl hoďky ve frontě na bobra nebo nemusím procházet davem, klidně dám za rodinu i ten litr a ještě poděkuju (do Phy jedu 200km skoro).
Na druhou stranu, pokud mám jít do zoo, kde jsou zvířata v nevyhovujících podmínkách (jakože toho jsem už viděl v zooškách víc, než bych považoval za omluvitelný), staff není schopnej ani pravidelně mejt skla terárek, takže neviš, esi koukáš na krokouše nebo řasu co roste na topný trubce nebo např. zoo, která pustí lidi (čechy!) s autama na 2cm čtvereční safari, no tak tam bych nešel ani za dvacku. A dokonce ani kdyby mi nabízeli obvyklou cenu volebního hlasu v ČR :-D (tj. pivo+párek).

Pro koho je jaký vstupný ještě únosný a jaký už ne, to už si musí samo každej rozhodout sám, já bych to určitě nikomu nevyčítal. Jen pro mě osobně jsou u nás předražený uplně jiný ZOO, i když cena vstupenky je třeba nižší.

PS: co se týče narážky na Dubeč, tak myslím, že Terarium Praha není příspěvková organizace, místní zvířata u nás nikde jinde neuvidíš a 100kč za vstup je směšný. Navíc já platil švábama :-D

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality