Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Účinky jedu zmije řetízkové

tak ono v těchhle zemích (pominu-li tu Bangladéž, tam je to horší) je v nemocnicích taky dobrá lékařská péče. Jenže nemocnice jsou hlavně ve větších městech a další věc je ta, že oni nemají zdravotní pojištění, léky a ošetření si tudíž musejí cálovat. No a chudší lidé z venkova, což je naprostá většina uštknutých, se do toho špitálu prostě včas nedostanou a kolikrát ani nemají jak. Nebo tam ani vůbec nejedou, protože by na ošetření neměli peníze.

17letý syn "našeho" taxikáře na Cejlonu byl kousnutej russellkou. Jenže měl celkem kliku, že tatík je taxikář a ne uplně ze spodní vrstvy. takže ho táta odvezl do nemocnice a tam kluka dali do kupy. Sice přišel o nějaké prsty na noze a část lýtka, taky byl trošku taková "bledulka"- v porovnání s ostatníma lidma, co tam jsou černý jak bota, tak byl spíš do žluta. ale jinak to prej ustál docela dobře. On ten taxikář nám říkal, že vézt ho k hadímu doktorovi (kde jsme se byli taky podívat a nedivim se), jak tam běžní lidé obvykle dělaj, tak by to asi dopadlo podstatně hůř.

Co se týče redukce hlodavců, tak to je samozřejmě pravda. Jenže oni když potkají hada, tak ho bacej holí. Náš taxikář říkal, že většinou nezabíjej akorát kobry, páč ty jsou posvátné.

Uživatel rhinaspis by měl mít siamensisky, dával sem před časem fotky.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality