Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No tak to rakouskym kolegum v boji proti zakazu chovu nebezpecnych zvirat medialne nepomuze :-(
boa.constrictor 25.08.2012 15:14
boa.constrictor
No pokud je to pravda, tak ne. Otázkou je, zda je to pravda. Jeden mistr kdysi nafotil stopy Nessie…
Epanterias 25.08.2012 16:27
Epanterias
Myslim, ze jakykoliv podobny nesmysl (potvrzeny nebo smysleny) je jen vodou na mlyn radikalum, co br… nový
boa.constrictor 25.08.2012 16:41
boa.constrictor
Už mi zase chybí pro tento rok na Šumavě nebo jinde ta puma a budu spokojený:-D Puma to sice neni a… nový
boa.constrictor 27.08.2012 18:18
boa.constrictor
Joo, Akta "big cats from England" nedají spát už desetiletí. Za to mohou ty stupidní zákazy, jež pos… poslední
Epanterias 27.08.2012 20:03
Epanterias
Jedenáctiletý Marcel Penker a stejně stará Chiara Iseppová se ve středu koupali v řece Drau, když sp… nový
Aurifer 25.08.2012 16:36
Aurifer
Tak jestli to byly Prestige, aby ne:-D Nike se hůře tráví:-) nový
Epanterias 25.08.2012 17:32
Epanterias
Jestli tam vůbec něco je, tak je to určitě nějaký 1m dlouhý kajmánek... nový
barabizna 26.08.2012 10:27
barabizna
I kdybychom tohle připustili, tak ho beztak zabije zima - teploty ani v Rakousku nejsou takové, aby… nový
Epanterias 26.08.2012 10:59
Epanterias

No pokud je to pravda, tak ne. Otázkou je, zda je to pravda. Jeden mistr kdysi nafotil stopy Nessie a docela dlouho se tomu i věřilo - obrovský boom, že Nessie opouští vodu a záhy se přišlo na to, že stopy byly všechny stejné - jednalo se o falzifikáty z odlitku hroší nohy (a pro jistotu levé zadní nebo pravé, to už si dobře nepamatuji). Vzhledem k tomu, že i v ČR policie před pár lety hlídala několik desítek minut krokodýla vyrobeného v číně (rozuměj na žlutém bříšku vyraženo MADE IN CHINA) a jistila ho zbraněmi v zapáskovaném prostoru, než ho kdosi otočil klacíkem, ví Bůh, jací odborníci se na čem shodli. Mimochodem podobný případ se řešil asi tak před měsícem na Slovensku, kde měli pro změnu cosi takového vidět rybáři. Už mi zase chybí pro tento rok na Šumavě nebo jinde ta puma a budu spokojený:-D

Myslim, ze jakykoliv podobny nesmysl (potvrzeny nebo smysleny) je jen vodou na mlyn radikalum, co broji proti chovu. Mudlum to bude sumak, pac jim nesejde na tom estli to je pravda. Prece kazdy kdo ma doma zizalu je nebezpecny silenec a je pouze otazkou casu kdy ta potovra utece, zachodem se dostane k sousedovi, kde se natahne vedle batolete (aby si ho zmerila) a pak se ho pokusi sezrat... Bylo to preci v novinach a tak to musi byt pravda... No ne???

Duvenblejt.

Joo, Akta "big cats from England" nedají spát už desetiletí. Za to mohou ty stupidní zákazy, jež postavily takové chovy mimo zákon. Prásk, tak se to pustí ven do přírody. Lidé jsou nepoučitelní, zákazy nikdy neřešily nic. A tak se Anglií potulují nejen lvi, ale žijí či dožívají tam levharti, pumy, rysové, řada jejich kříženců a další velké či malé kočky z původně soukromých kolekcí.. Klasicky nejslavnější jsou Exmoorská bestie a Puma ze Surrey. Mimochodem jako jedni z důvěryhodných svědků jsou (nebo spíše byli, už nejsou všichni) evidováni zpěváci skupiny BeeGees a řada dalších vážených občanů. Na rozdíl od jiných mýtů jsou z Anglie známé desítky fotografií, z nichž je zřetelné, že nejde o domácí kočky (byť i ty jsou masivně zastoupeny), ale jak malé, tak velké kočkovité šelmy.

Jedenáctiletý Marcel Penker a stejně stará Chiara Iseppová se ve středu koupali v řece Drau, když spatřili krokodýla, který jim rozkousal na břehu ležící boty a pak zase odplaval.
Podle Helgy Happové z klagenfurtské zoo, která se krokodýly zabývá, by se mohlo jednat buď o krokodýla bahenního nebo mladého krokodýla nilského.
Musí být opravdu hladový, když se pokoušel rozžvýkat boty," tvrdí Happová.

Hmm..to je takové typicky krokodýlí chování, přežvykovat na břehu boty. Že, paní rakouská odbornice na krokodýly? :-D:-D

I kdybychom tohle připustili, tak ho beztak zabije zima - teploty ani v Rakousku nejsou takové, aby mu to dovolovalo plnohodnotné žití, brzo mu začne kapat z očí a bude po srandě. Bude to mít asi stejného trvání jako když někdo vyleje do rybníka piaracty nebo naterrerky. Jakmile se ochladí, padnou. A media se mohou posrat. To by tu musela být trošku jiná vedra celoročně, aby byl důvod klepat se z takových zvířat. Kdo chce vidět tohle, musí si pustit Jezero a ne čekat, že na něj vystřelí něco podobného na Slapech nebo jinde.
Za sebe si myslím, že to je zase hovadina, okurková sezona je svinstvo. A i kdyby nebyla, žádné krveprolití nehrozí, krokodýl má potíže sám se sebou, natož aby žral něčí cvičky.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru