Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zvíře jako zbraň

Radku, kdy tebe konečně někdo zavře do klece. Zřejmě trpíš nutkáním se neustále vyjadřovat k věcem, o kterých nevíš ani ten prd.

Lev potrebuje smecku, potrebuje socialne zit
Blbost. Lev není ze své podstaty sociálně žijící zvíře, jako je třeba vlk. Pouze některé populace, např. v Serengeti žijí ve smečkách. V Řadě jiných oblastí žijí lvi osamoceně a společně žije jen matka s mláďaty, někdy zůstávají spolu 2 ještě ne zcela dospělí bratři. To, jestli žijí sociálně nebo samotářsky u nich není určené podstatou druhu, ale konkrétními podmínkami, dostupností a druhem kořisti.

jako je lov atd. Navic v ty kleci ma neuveritelnej bordel
Jenže tenhle lev a většina ostatních v lidské péči je už x-tá F v lidské péči a nikdy nelovil. Zvíře loví proto, aby se nažralo a přežilo. Nikoliv proto, že potřebuje lovit. Když dostane potravu bez lovu, neloví. Nepotřebuje lovit, ale potřebuje mít dostatek zábavy na čem se realizovat, aby se nenudilo a psychicky nestrádalo. Třeba na tom bordelu, který tam z toho důvodu má.

Soukromy chovatel ma mnohem vic sanci udelat nejakou chybu.
Taky pěkná blbost. Soukromý chovatel většinou má více financí na zajištění než celá zoo a obvykle časem tolik neupadá do rutiny jako ošetřovatelé. Proto je pořád podstatně více průserů u zvířat v zoo, než u těch v soukromé péči.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality