Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Chovatele uštkla exotická zmije, léčba je složitá

Kua, ze som to tu vobec rozklikaval....
Hadi bla bla.... niesi ty nahodou Radek?
Taku kopu kecov som necital uz naozaj dlho...

Protoze chov jedovatych hadu napriklad v panelovym byte nezodpovednym chovatelem muze opravdu zpusobit dost neprijemny situace.
Presne tak, ako hociktory pes, blba civava alebo ine krmne psy. Len s tym rozdielom, ze tie psy behaju po chodbach trochu castejsie ako nejaky had.
Chovatele maji totiz zajem porad chovat bud nejdrazsi nebo nejvzacnejsi zvirata
A to si cital kde? Bol si sa niekedy pozriet na nejakej burze? Alebo aspon v petshope?
Staci se podivat tady na forum, jak se to tady hemzi ruznymi nazory, ktere dokazuji, ze vetsina z vas tady by si klidne nechala hady chytat ve volne prirode nebo by si pro ne klidne byla ochotna prijet (viz Guam atd.).
A? Vidis na tom nieco zle, ak niekto chova nieco doma a chce sa ist pozreit tam kde tie zvierata ziju vo volnej prirode?Byt priamo v ich biotope,.... A trochu si pocestovat?
A Guam? Cital si v tej teme len to, co sa ti pacilo? Tiez by si tam tie hady nechal? Zdecimovali faunu ostrova na minimum, nevadi. Hlavne ze su v prirode... Je rozhodne lepsie ich zabit, ako povolit ich vyvoz.Zbavit sa hadov, v istom zmysle zvysit "popularitu" u turistov ktory by si po zvierata prisli osobne a este na nich nieco aj zarobit. Fuj, koho nieco take mohlo napadnut....
kdybys ty a tobe podobni ohrozovali jen sebe, tak at si delaji co chteji, ale vase minely a chyby ohrozuji na zivote i ostatni, protoze uteceny jedovaty had nebo i vetsi skrtic muze zabit deti, sousedy, kohokoli.
Tak, zakazeme vlaky, lietadla, auta, autobusy, lode, invalidom voziky a vobec vsetko co nam pomaha dostat sa z miesta na miesto...
Co ked niekto zabije nieciju rodinu, priatela, suseda, psa....
A presne z tech duvodu by to melo byt mnohem vic sledovano a neni duvod nesdelit verejnosti, ze nejaky debil s hady neumi manipulovat a neco ho ustklo pripadne, ze mu neco uteklo. I kdyby se ustknuti stalo naprostou nahodou a omylem a had nekam utekl, muze stejne napachat skody na zivotech.
Melies tu hovna. Ved pockaj, raz tuknes autom o obrubnik a dufam, ze ta zavru pretoze niesi schopny jazdit autom a mozes niekomu ublizit.

Fuj.
Teba mi tu trebalo na vecer....

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality