Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Chovatele uštkla exotická zmije, léčba je složitá

PS: a naposledy reaguju na názory - hadi patri do prirod:

Mel ses na tu Novu podivat a videl bys, co to bylo za blba a jak malo stacilo k tomu, aby se machrovani v primem prenosu stalo bojem o zivot v primem prenosu.
Zmíněný pořad jsem neviděl. Ale čím déle se věnuju těm několika mála jedákům co chovám, tím rezervovanější názor mám na předvádění se na veřejnosti s těmito určitě nebezpečnými tvory, některými možná i exhibicionisty (ale chovateli a herpetology především). Většinu lidí co se v dnešní době věnuje chovu jedáků člověk nezná a hranice toho co si kdo dovolí dělat s jedovatým hadem v reálu (co třeba já považuju už za rizikové), máme každý nastavený někde jinde (v souvislosti se zkušenostmi, se znalostí konkrétního zvířete + současnou náladou jedince atd.,atd.).
Do dnes nevím, kam bych měl zařadit třeba Steve Irwina (dnes bohužel už zesnulého):.(. Když si vzpomenu na některé jeho výstupy před kamerou::).
Viděl jsem třeba několik pořadů Mark O´Shea, kde zkoušel ono klasické položení dlaně vztyčené kobře zezadu na hlavu i s přitisknutím k zemi.
Někdo taky řekne, zbytečné předvádění se před kamerou:-/. A možná že jo!
A co třeba u nás dnes už bohužel taky zesnulí - Petr Voženílek:-/.
Každopádně všichni tito pánové jsou (nebo byli) v herpetologii a znalosti těhle zvířat o třídu dál než já. Takže ode mne by bylo troufalé hodnotit jejich jednání.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality