Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem a do pr..e - Viden schvalila zakaz obchodovani s terazviraty...

Vždycky je to otázka pohledu na věc. Ohnuté banány jsou evergreen, který se do povědomí lidí dostal hlavně proto, že to komentujou lidi, který o tom ví naprostý prd a samozřejmě jak je v ČR oblíbeným zvykem, když se to někomu hodí, řekne A, ale odmítá přidat i to B. EU v naprosté věžšině reflektuje požadavky jednotlivých států, naprostý minimum nařízení si vymyslel někdo v Bruselu. A pak je to jednoduchý, buď přestaneme chtít, aby EU regulovala kupříkladu obchod a budem řešit nezaměstnanost někde kolem 30 %, protože všechny místní producenty převálcujou importy, nebo budeme chtít, aby unie trh trošku hlídala a pak to sebou bohužel, občas nese nějaké to nařízení, které kupříkladu omezuje dovoz určitého druhu zboží z jižní Ameriky, například banány.

A že EU limituje například použití žárovek? Nebo že chce omezit emise? Zaplať pánbůh za to, že to udělala, mimochodem jak podpora fotovoltaiky tak zákaz žárovek splnil přesně to co měl splnit a funguje perfektně. Za to, že u nás sedí na ministerstvu idioti, nebo zkorumpovaný lidi nikdo v Bruselu nemůže, to je náš problém.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality