Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem a do pr..e - Viden schvalila zakaz obchodovani s terazviraty...

Možná by stálo za to, vrátit se k původnímu účelu zprávičky a potažmo i následné diskuze - tím je Rakouský (Vídeňský?) zákaz obchodu s terarijními zvířaty. Problém kreténských nápadů je v tom, že mají charakter jakéhosi mozkového viru - tedy blbství někde (nejčastěji ale v Německu) vytvoří "broskvovinu", kterou vzápětí okopíruje blbství dalších zemí a d'EUtchland následně zafunguje jako sdružené blbství všech (27?) zúčastněných (blbství se obvykle nesčítá, v každém větším celku se spíše násobí nebo exponenciálně narůstá), danou vtákovinu následně petrifikuje v té nejhorší možné variantě jako "dobrovolně povinnou" - za její nezavedení v nesmyslně krátkém termínu hrozí placení pokuty do Brusele (skloňuje se podle vzoru p*del).
Rakousko má tendence k šílené byrokracii ještě z doby před první světovou válkou, s historií se tyto sklony spíše rozrůstají až ad absurdum (a ad nauseam):
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Rakousko

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality