Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

Hezké Paro, nemusíte se uchylovat k lidem, stačí říct KHor a je to. Je pozoruhodné co vše se dá použít jako argument proti rackům. :-) Když do toho ještě zamontujete Stalina a Čingischána, to bude teprve paráda. No snad bude stačit ten varan, to je také argument jak hrom.

Jinak, kontroloval jsem své, tak často zmiňované pozadí, a koudel jsem tam opravdu žádnou neviděl. :-)
Také bych chtěl upřesnit. Já rozhodně nemám žádná zvířátka, to mají tak akorát malé děti, ale jen zvířata a také se tak snažím chovat. Dále, pro vaši informaci, u čipování krev neteče a pokud ano čipuje patlal. Viděl jste takové čipování vůbec někdy? Ono ani tak nejde o momentální zranění, jako o následné komplikace. No hlavně že se plácá a plácá že ano.

Proč vy chlapi kterých se to týká vždy sklouznete při diskusi do argumentace poukazují místo na daný problém na jakékoliv jiné použitelné a podle vás asi znevažující skutečnosti. Chcete-li pomoct třeba při příští argumentaci až budou chybět pádná slova k tématu, tak si klidně pište třeba že jsem měl tátu komunistu, to by mohlo pomoct, to se dá také docela dobře použít. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny