Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

což se myslím nepovedlo pouze mně ale i jiným
To je pravda.

Myslím že rozumím, jaká byla vaše snaha, jen někdy mi některé ty věty přišly trochu jinam směřující, nebo mající jiný efekt, než jste zřejmě zamýšlel.

způsobu chovu, který je dosud u nás některými chovateli zavrhován do té míry, že by byli schopni chovatele používající tento způsob lynčovat
Mezi tyto chovatele nepatřím, to je ale doufám z mých ostatních příspěvků dostatečně zřetelné.

Ale hlavu vzhůru, třeba se tam někdy také dohrabem.
No myslím, že vy už jste se celkem dohrabal, s vaší produkcí mláďat želv a s vaším chovem. Já se tam možná nedohrabu nikdy, ale možná ani nechci. Myslím, že každý dělá tak, jak mu to jeho čas, prostor a finance dovolí. Vím, že jste chovatel velkých zkušeností a pravděpodobně obrovských kvalit, to ale neznamená, že musím nutně souhlasit se všemi vašimi názory, což jistě chápete. A myslím si, že je v diskusích dobré naslouchat i těm mladším a méně zkušeným chovatelům nebo chovatelům malého množství zvířat, ti se zodpovědným přístupem a s hlubším zájmem o plazy jsou totiž schopni se vypracovat během několika let v chovatele velmi kvalitní. Dovedu si ale představit, jak pro vás musí být těžké brát vážně názory člověka, který je na světě tak dlouho, jak dlouho vy se teraristikou zabýváte. Myslím že je ale dobré se o to alespoň pokusit.

Jinak mé ego netřeba chovat, to už přežilo jiné věci, než internetovou debatu, která zvedá tlak:-D ale tuto jsem bral pravda docela vážně a chvílema osobně. Jsem rád, že spěje k celkovému usmíření, alespoň teda mám ten pocit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny