Předmět Autor Datum
Souhlasím, možná bych to rozšířil i na mládež. Žádná exotická zvířata a zvířata vůbec, také v kuchyn…
carlos 08.10.2008 10:09
carlos
Já bych ty zvířata vůbec všechny a pro všechny zakázal, vždyť je to nehygienické... :-) a když už js…
MadMike 08.10.2008 10:12
MadMike
Dobrý den, s tím nesouhlasím]:). Je mi 13 a bez zvířat bich si život nedokázal představit, mam doma…
Alien 16.10.2008 17:08
Alien
když už jsme u toho, tak bych zakázal i ty internety nejseš sám, Věrka taky... [prohib.jpg]
Georgij Gadjukin 17.10.2008 22:20
Georgij Gadjukin
Taky mam ditě,js mu 3 roky.Mame užovku i psa a nevidim na tom nic nehyg.aby ditě vyrustalo se zviřat…
janka 26.11.2008 16:41
janka
To bylo pro koho:?::-/ poslední
Alien 26.11.2008 19:21
Alien
Jo jo ...máte úplnou pravdu:-D A co máme dělat se zvířatama co máme už doma to nám neporadí? Máme ho…
HankaH 08.10.2008 11:09
HankaH
Také mám bratra kterému budou 3roky a sdílí domácnost s kočíčínou,hermankou,nadulebiskou a kolonií š…
Micromys 08.10.2008 12:06
Micromys
Úplně souhlasím, sterilní děti jsou častěji nemocné než nesterilní. Než se nám narodily děti, tak už…
boaedon 08.10.2008 13:09
boaedon
Obecně novinky.cz píší pěkné blafy.A potom se každý diví že oni a oni upálili psa či ubili kotě,bode…
Micromys 08.10.2008 13:14
Micromys
nadulebiskou Co to je, taková nadulebiska? Něco takového bych se taky bál mít s dětma v jedné domác…
krokodýl 09.10.2008 18:25
krokodýl
Omlouvám se za překlep:puff:správný název je nabeulensis
Micromys 09.10.2008 19:19
Micromys
Domnívám se, že by to chtělo trochu "cenzury" a podobné americké studie u nás nezveřejňovat. Oni ti…
Hugo 08.10.2008 13:24
Hugo
Přiznám se, že jsem článek číst nezačal a rovnou jsem odroloval dolů, na autora. Slůvko Famous mě uj…
Georgij Gadjukin 08.10.2008 13:38
Georgij Gadjukin
Dvacet lidí ročně v USA? Tak to je opravdová pandémie. Je na pováženou, že doktoři, přestože o probl…
KHor 08.10.2008 14:39
KHor
Přečetl jsem si nadpis (A byl jsem nadšen ,-že by na to konečně někdo přišel?že zvířata, nepatří do…
Serpent 08.10.2008 16:11
Serpent
no snad to nebude cist moje matka. to by asi agamka letela stremhlav z balkonu, oni sou jak mrdli, p…
bajunka 08.10.2008 17:34
bajunka

Souhlasím, možná bych to rozšířil i na mládež. Žádná exotická zvířata a zvířata vůbec, také v kuchyni a koupelně by správná maminka měla používat hodně Cifu, Jaru, na záchodě nesmí chybět Cilit Bang a samozřejmě Brýs van tač, nejlíp s pohybovým senzorem. Jedině v takovém prostředí totiž může vyrůst šťastné, zdravé a možná i sterilní dítko.;-)

Dobrý den, s tím nesouhlasím]:). Je mi 13 a bez zvířat bich si život nedokázal představit, mam doma bodlinatky, achatiny, švábi, psa a budu mít králika, pokojík mam plný kaktusů a masožravek, u babičky mam ještě jednoho psa, jezírko, husy, slepice, kachny a krůty. A táta má navíc rybárnu a pracuje ve zvěráku.:))

Jo jo ...máte úplnou pravdu:-D A co máme dělat se zvířatama co máme už doma to nám neporadí? Máme holčičku 3 měsíce k ní 3 asi 5-ti leté elegansky, klapavku a budeme pořizovat leguana. Myslím si, že pokud bude dítě vychovávané se zvířaty už od malička, tak si k nim vytvoří správný vztah a nestane se, že by zabil v zoo nějaká zvířata. Zase na druhou stranu dítko se nemusí s želvou koupat v jezírku, nebo ji strkat do pusy... což mají prckové v oblibě, protože tam strkají všechno na co šáhnou. Prostě je to blbost..8-)

Také mám bratra kterému budou 3roky a sdílí domácnost s kočíčínou,hermankou,nadulebiskou a kolonií švábů a je zdravý jako řípa;-)Ale souhlasím s tím že se jedná o naprostý nesmysl s zvířaty jsem vyrůstal a jsem také zdravý.Navíc pokud je dítě ve "až moc"sterilním prostředí je často nemocné protože si nedokáže vytvořil imunitu

Úplně souhlasím, sterilní děti jsou častěji nemocné než nesterilní. Než se nám narodily děti, tak už jsme měli zvířat plný dům, to jsme se těch zvířátek (miláčků) měli zbavit? A kdo dá tříletému dítěti želvu na hraní místo hračky, aby ji dávalo do pusy ? Samozřejmě , že se nakazit může, ale taky se může nakazit, i když si venku hraje před domem. Jenže jak získají vztah ke všemu živému, když ne od útlého dětství? To zas jednou něco napsali.

Domnívám se, že by to chtělo trochu "cenzury" a podobné americké studie u nás nezveřejňovat. Oni ti amíci jsou taková divná ráce, v metru cestují s rouškou a v rukavicích a doma se mutlají s kdejakým zvířetem z importu. Pak není divu, že dostanou sra.... Ono to chce trochu rozumu, a nenechávát děti cumlat hovínka od zvířátek, zvláště pak importovaných, ale to by zas nebylo o čem psát.;-)

Přečetl jsem si nadpis (A byl jsem nadšen ,-že by na to konečně někdo přišel?že zvířata, nepatří do rukou dětem, a už vůbec ne plazi a obojživelníci ), když jsem začal číst dále byl jsem opět trpce zklamán...Jednalo se zase o ochranu člověka před zvířaty (navíc dosti jak to říct ,,v americkém stylu'') a ne naopak jak by se to hodilo více. Naivně jsem očekával že chov bude zakázán z důvodu neschopnosti poskytnout zvířatům adekvátní podmínky k životu ale taky z důvodu morální nedospělosti, a neopravdového zájmu o zvířata.(Osobně bych tuto hranici zodpovědnosti nastavil dejme tomu od 15ti i když je to dost individuální.)

no snad to nebude cist moje matka. to by asi agamka letela stremhlav z balkonu, oni sou jak mrdli, porad hledaj zaminku jak se ji zabvit:( i kdyz moje trileta segra ji miluje nedovolim ji aby na ni sahala a kdyz uz tak ji umyju ruky, ale mame plnej dvurk kocek a to ze tam mala lita od rana a taha je apak de na obed ababka ji neumyje ruky, tj uz v pohode....boze, proc to vubec autor pustil do sveta takovej trapnej clanek, asi je tam dost krize o zajimava temata

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru