Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Praha buduje líhniště pro užovky

To je fakt, asi mám kapku vyhraněnější názory než je obvyklé. Pozorováním ochranářského cvrkotu, alespoň na ten na který dohlédnu, se mé názory hraní a hraní. Prostě mám tu smůlu, že zastávám zcela opačný názor než v současné době ofi. uznávaný. Považuji nynější trendy za výrazný krok zpět. Je to tedy značně nepohodlné a inervující, ale co s tím nadělám. Doufám, že přestože jsou to názory mé, jsou špatné.
Rozhodně souhlasím s tím, že je lepší dělat něco než nic, to je bezesporu fakt. Toto mě však připadá jako honba za červenými puntíky a vůbec bych se nedivil aby ve snaze ten puntík ještě víc začervenit, byla zřízena naučná ekostezka v horším případě cykloekostezka přímo do srdce lokality. Teď budu jak jistě pochopíš psát pouze v příměru a trochu ten paradox rozvinu. Asfaltová ekosilnice končící přesně 152,5 metru (razítkem posvědcená bezpečná vzdálenost) od zřízeného zázraku a ekostánek s ekobuřty by také nebyl od věci. To mě na tom vadí skoro stejně jako můj pesimimus.

Eko samozřejmě proto, protože je všeobecně známo, že opatřením čehokoliv touto zkratkou se stává v podstatě cokoliv životnímu prostředí absolutně neškodné, je to přeci tak jednoduché.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality