Předmět Autor Datum
TItulek ktery by nezesmesnil ani samotneho Herkulese,nicmene posleze se clovek dovida,ze na to Vagne…
Redsnake 12.03.2010 20:49
Redsnake
Původně jsem se chtěla rozčilovat, co takové lidi nutí bojovat s obří anakondou a nejlépe ji i hrdin…
Boabohemia 12.03.2010 21:22
Boabohemia
Mě ta anakonda taky připadá trošku přituhlá než obvykle:-D
petrmed 13.03.2010 09:21
petrmed
tu by museli ulovit tak pre tyzdnom, uz stratila farbu a je hodne opuchnuta ;)
Mino 13.03.2010 15:51
Mino
To nejmíň, podle výrazu jeho tváře už určitě pěkně zavání.:-D
Boabohemia 13.03.2010 16:52
Boabohemia
To každopádně! :D Su taky rybář a docela mě dokáže na*rat když ten magor Vágner po tom co už předved…
Jura moravak 16.03.2010 21:38
Jura moravak
sumci se chovaji, pestuje se víno ;-)
kaczenka87 17.03.2010 22:08
kaczenka87
No tě pr..l, to je i na moje reakce moc:-D...ale jj, jestli pěstuješ sumce, tak to mile rád přijedu…
Beastmaster 26.03.2010 12:20
Beastmaster
Opět se potvrzují slova pana Wericha: "náš národ odpustí vše..., kromě úspěchu."
krokodýl 26.03.2010 17:55
krokodýl
Hezky řečeno:-)....... prostá, všudepřítomná závist;-)
Beastmaster 26.03.2010 18:31
Beastmaster
ak som to spravne pochopil myslis ze to ze sa odfotil so zdochnutou anakondou ktoru prezentuje ako u…
Mino 26.03.2010 18:41
Mino
Ne, to ne, myslím toho "Juru..." nad náma, co nám vysvětlil, jaký je ten Vágner spolupracující s NG…
krokodýl 26.03.2010 18:46
krokodýl
aha, uz som sa zlakol ;)
Mino 26.03.2010 18:57
Mino
jaký je ten Vágner spolupracující s NG "nýmand a ubožák". Shodu okolností jsem byl svědkem jednoho…
SNBák 27.03.2010 09:33
SNBák
To víš Karle, natáčecí čas je ku.va drahej:-) Oni potřebujou mít záběr, tak ho mají (což je svým způ… poslední
krokodýl 27.03.2010 16:08
krokodýl
A máme tady rozuzlení akce "anakonda", tedy mimo jiné.;-) http://www.rozhlas.cz/default/default/rnp…
DasaM 18.03.2010 21:31
DasaM
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210471297000 012-hoste-ct4-sport/?streamtype=WM2
halapremek 21.03.2010 11:36
halapremek

Původně jsem se chtěla rozčilovat, co takové lidi nutí bojovat s obří anakondou a nejlépe ji i hrdinsky zabít./ Živou by tak jak ji drží určitě nedržel./ Anakonda je tam doma a nikomu nevadí, jen se prostě někdo potřebuje zviditelnit. Když jsem si ale obrázek zvětšila, mám takový pocit, že ti "hrdinové" anakondu našli už chcíplou.

To každopádně! :D
Su taky rybář a docela mě dokáže na*rat když ten magor Vágner po tom co už předvedl vyrukoval ještě s takovouhle hovadilostí!!Ještě víc mě štve, že tu anakondu museli buď zastřelit, nebo otrávit, nebo ju už našli hcíplou, ://každopádně s těma svejma slabejma rukama jí sotva drží hlavu a ještě si ju podpírá nohou, chtěl bych vidět, jak by zvládl 7 metrů a 250 kilo živejch svalů!! :[ magor!!
Ještě v živlu ankondy - ve vodě!! :DD Viděl jsem fotky a reportáže profesionálů, kteří dělají pro anakondy ,třeba, něco užitečného, a každopádně ju svázanou a tak 4 metrovou drželo aspoň 5 spíš 10 chlapů :DD Takže myslim, že o tomto tématu se prostě namé cenu víc bavit :)
Vagner je idiot, a spousta jeho aférek s chycením 2 metrovejch sumců, když to bylo ,nejvíc potřeba, nebo na nádržích, kde se nikdy nevyskyovali :DD je mezi nejen rybářema taky mrtě známa.....
Nemluvě o jeho světových rekordech jihoamerických říčních sumců na vlasce o maximální pevnosti a špičkové sumcové vybavení.Možná každý druhý indiánský dítě chytající na kus haluze a lijány má chycenýho většího sumce než je ,,Vágnerův,, světový rekord....

A nakonec vzkaz pro Jakuba!
P. Vágnere, mám doma jezírko 4 X 4 X 2,5 metru a pěstuju si v něm sumce - albína, zatím má tak metr, ale já bych byl rád, kdyby jste mohl přijet a vytáhnout mě z jezírka tak 2,5 metrovýho .... rád bych totiž, aby zdobila preparovaná hlava stěnu mého pokoje:) a nebo z něj můžete udělat rovnou 4 metrovýho, ať nemáte problémy se zdoláváním :D :D !!
A můžeme to spolu i natočit, a na závěr nejnovějšího dílu S Jakubem na rybách říct, že jsme ho zase pustili, v tom obvykle máte praxi.... :{:[
A kdybyjste byl tak ochotný, dovolil bych vám se tam i potápět, aspon budete ještě populárnější a já vám s radostí pomůžu hlavou napřed pod vodu, aspoň bude zas hodně slávy, když se po měsíci opět objeví ztracený Jakub Vágner, který všem hodně chyběl!! :///// !!

Tak blonďáku, ať se ti daří i nadále, a příště přines zas nákej rekord, ať se můžu zas pořádně lochčit!! :D
Třeba ti poradí Chuck Norris :D
řeba žes tu anakondu napíchl na soustavu 10 trojháčků a při hlubinym rybolovu ti zabrala 10 metrová vyza, na kterou ti pak skočil hlístoun červenohřivý!!Tzv ,,Král sleďů,, A při vylovování se ti nevešel na palubu 15 m lodi, tak jste ho museli navíjet na rumpál :DDDD
Zdar jak sviňa! Jura

jaký je ten Vágner spolupracující s NG "nýmand a ubožák".

Shodu okolností jsem byl svědkem jednoho natáčení pořadu S Jakubem na rybách, na řece Ohře, kde ten " uznávaný" synáček s profláknutým jménem předváděl, co vše se zde dá chytit. Během pár hodin bylo natočeno tím stylem, že si přivezli káď s rybama, které mu asistenti napichovali na háček a pan Wágner pak předváděl, jak bojuje pstruh a další ryby. Pak přijel natáčet na vodní dílo Stanovice, kde jsou prokazatelně obrovský sumci, štiky a kapři. Vzhledem k tomu, že se mu nepodařilo chytit vůbec nic, tento pořad se ani neodvysílal. Asi zapoměly někde nakoupit mateční kapry, aby si je mohl napíchnout na háček a machrovat:-/

Taky tu natáčel pořad pan Hrušinský, pro změnu na řece Teplá a světe div se, tento rybář si to tu odstál na pstruhové vodě celý týden a rybařil a muškařil a já nevím co vše, ale natočil svůj pořad bez podvodu, kterými pan Wágner jen oblbuje lidi a lže, kde může. Rovněž ho nemám rád a jeho příběh o lovu anakondy můj obrázek o něm, jako člověku jen podpořil;-)

To víš Karle, natáčecí čas je ku.va drahej:-) Oni potřebujou mít záběr, tak ho mají (což je svým způsobem taky profesionalizmus) a nemusí čekat u "běžných" druhů půl dne, jestli se zadaří nebo ne. Předpokládám, že arapaimy a sumce v sudu s sebou nevezli;-). S tou anakondou to je samozřejmě nesmysl, ale prostě většina lidí sledujících pořady NG nejsou zrovna herpetologové a 7 m anakonda je jistě fascinuje a o to jde.
Pan Hrušínský je člověk, kterého si vážím a rybaření zcela jistě rozumí a umí to, nicméně celý natáčecí den si nechá štáb veřejnoprávní televize zcela jistě z našich poplatků slušně ocenit.
Nebudu tady rozebírat něčí morální kredit, sám ho nemám valný, ale leckde prostě diktují způsoby peníze. Přičemž konečný výsledek může být v důsledku velmi dobrý (když ovšem nejsi u toho vzniku;-)).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru