Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak tady něco pro ty,co věří tomu, že se zvířata v dnešní době netrápí. Nejsou to pokusy na zvířatec…
Beastmaster 30.03.2010 14:20
Beastmaster
myslim ze prispevek se tykal pokusu a ne farem....
boa.constrictor 30.03.2010 14:37
boa.constrictor
To také týkal, ale padlo tady i chov, farma atd. Spíš jsem to sem dal, jako argument pro mé názory n…
Beastmaster 30.03.2010 15:00
Beastmaster
Na video z řeznictví v Číně se koukat nemusím, viděl jsem fotoserii zpracování psa na večeři a stači…
Petr60zelv 31.03.2010 12:49
Petr60zelv
Vy jste zázračný tvor. Nejen, že neumíte číst, ale melete tu urážky na mojí adresu a voloviny, které…
Beastmaster 31.03.2010 15:42
Beastmaster
[http://img707.imageshack.us/img707/3936/kant242.jp g]
Petr60zelv 31.03.2010 16:46
Petr60zelv
Prosím aby si admini laskavě zkrotili tohoto roztěkaného voříška;-) Jinak Vaše komunikace s urážliv…
Beastmaster 31.03.2010 17:14
Beastmaster
Za prvé, termín farma nepadnul, dokud ho nepoužili oni jako první. Vnášet do otázky laboratorních zv…
Petr60zelv 31.03.2010 17:28
Petr60zelv
Když mne někdo nazve idiotem nebo blcem a pod., tak to tehdy, když je dotyčný přítomen běžně končí v…
Beastmaster 31.03.2010 18:41
Beastmaster
Upozorňuji pánové, že vaše příspěvky se již ani zdaleka netýkají daného tématu. Vystavujete se proto…
KHor 01.04.2010 10:37
KHor
Souhlasím a také jsem na to upozorňoval sám výše. Souhlasím se smazáním....ještě bych ale upozornil,…
Beastmaster 01.04.2010 11:09
Beastmaster
hmmm...to by chtělo hlasování a já hlasuji pro Vás pane nejvíc nejlepší mistře :-D
Mmagic.J 01.04.2010 11:19
Mmagic.J
Jasně pane přisírací se ke všemu...co takhle svojí hlavu;-)
Beastmaster 01.04.2010 12:15
Beastmaster
Vzhledem k tomu, že se dabata poněkud zvrtla ve vzájemné napadání, tak zamykám. poslední
carlos 01.04.2010 12:23
carlos

Tak tady něco pro ty,co věří tomu, že se zvířata v dnešní době netrápí. Nejsou to pokusy na zvířatech, ale jde spíše o "farmy", jak tady někdo už psal, že spíše tam jde o trápení..Také tímto reaguji na ty, kterým se nezamlouvaly mé minulé reakce, jako např. na chování ve velkochovech, úpravu jídel a "jídelníček" číňanů, pojídání psů atd. Pokud někdo, kdo shlédne tato videa, bude zase tvrdit, že jde o jinou kulturu a tudíž je to to samé jako u nás řízek, tak potěš pr..l.
Lidem, kteří mají na přírodu jiný pohled, než pár jedinců zde, těm kteří mají slabý žaludek a také mladším 18 let nedoporučuji videa pouštět!!!!

http://cafe.loveme.cz/video/velbloudi-jatka-sokuji ci-video/
http://cafe.loveme.cz/video/cinska-farma-na-kozesi ny-sokujici-video/
http://cafe.loveme.cz/video/jidlo-ktere-zije-sokuj ici-video/

To také týkal, ale padlo tady i chov, farma atd. Spíš jsem to sem dal, jako argument pro mé názory nejen v tomto vlákně, za které jsem byl napadán, zesměšňován a označován za blbce nebo osla jako zde8-)....Nechtěl jsem zakládat nové vlákno jako např. obhajoba názorů Beastmastera atd., které by bylo stejně zamknuto. Sem se to i celkem hodí a není to ukázka pokusů na zvířatech, ale spíše argument pro to, proč mám takové názory jaké mám;-)

Na video z řeznictví v Číně se koukat nemusím, viděl jsem fotoserii zpracování psa na večeři a stačilo vcelku bohatě. Na chování řezníků z nepříliš civilizované Asie nemusíte jezdit ani tak daleko, stačí halal musulmanské podřezávání a vykrvení bez omráčení, dnes snad k vidění už i v Německu, Británii a Francii.3-[
Nicméně spojovat chování řezníků k jatečnímu dobytku s laboratorními zvířaty a pokusy na nich bez uvedení skutečného argumentu proti těm pokusům se mi jeví v lepším případě jako uhýbání z důvodů nedostatku argumentů. Zřejmě s cílem zachovat si alespoň zdání solidní tváře, tedy typ prolhanosti (v politice zcela běžné), využívané na levici i na pravici, u nás nejvíc asi zelenými a socany. V horším případě je spojování a hledání souvislostí tam, kde tyto souvislosti chybí, projevem například schizofrenie typu simplex v jejích počátečních stádiích, zpravidla se to začíná tak mezi 25 - 35 lety, ale to je jen statistický údaj.:-/
Ovšem rozhodnout, kam jich zařadit, by byl kompetentní asi lékař s aprobací pro rozlišení diagnozy F20.6
[http://img221.imageshack.us/img221/4824/kant196.jp g]
[http://img208.imageshack.us/img208/4733/kant203.jp g]

Vy jste zázračný tvor. Nejen, že neumíte číst, ale melete tu urážky na mojí adresu a voloviny, které jsou zcela zcestné. To, že neuvádím vložená videa v souvyslosti s pokusy na zvířatech, ale dal jsem je sem z jiného důvodu je uvdeno hned u tohoto příspěvku a pak dále v dalším...doporučuji číst a ne papouškovat dokola vaše zavedné fráze;-. Vaše na oko nevinné narážky na zdraví nebo myšlenkové pochody druhých, v tomto případě mne bych si od někoho, koho ani neznám vyprosil. Pokud neumíte nic jiného, než urážet toho, kdo má jiný názor než vy, tak bych doporučoval raději mlčet. Takové provokativní jednání z vaší strany by mohlo vést k tomu, že bych Vás poslal kamsi a to by se určitě nelíbilo Vám, mě ani ostatním. Také Vás neurážím a nepíšu co si o Vás myslím, to by byl potom dlouhý článek plný "pěkných" slov. Pokud bych chtěl obhajovat svůj názor na týrání zvířat ve spojitosti s pokusy, tak bych sem dal jiná videa, ale šlo mi o něco jiného, co jsem již popsal výše. Šlo mi o to, odůvodnit mé postoje obecně k zacházení se zvířaty a také ukázat druhým za co se mi posmívají;-)...už chápete?.....Ne?....tak příště no:-D

Prosím aby si admini laskavě zkrotili tohoto roztěkaného voříška;-)

Jinak Vaše komunikace s urážlivými obrázky Vás degraduje inteligenčně na úroveň dědí z mateřské školky. Děkuji, že jste se tu takto předvedl, ušetřil jste mi tím čas i práci. Stálo by mne to mnoho slov a pak možná ban....takhle to Vaše reakce udělají za mne:-D....a kdo se tomuhle směje je zas další v řadě, co nemá co říct? Zas další, co podporuje bez vlastního mozku něčí postoj:-)

Za prvé, termín farma nepadnul, dokud ho nepoužili oni jako první. Vnášet do otázky laboratorních zvířat něco o jatečním dobytku začali také oni. Vidím za tím nedostatek relevantních argumentů k danému tématu a z prezentací jsem si už párkrát ověřil, že obrázek s grafem ukáže lidem mnohem víc, než tabulka s čísly, z nichž je ten graf poskládán. Obrázky jsou prostředkem, jak předat trochu více informace, než prostým popisem a pomáhají k zapamatování, někdy i halt věcí nelichotivých:-D.
[http://img100.imageshack.us/img100/9629/kant035.jp g]
A Kantorkovo obrázky mám opravdu moc rád...
Mnohokrát měli možnost toho nechat a s nosem důstojně vztyčeným přestat reagovat, ale to by halt znamenalo nemít poslední slovo...:-p

Když mne někdo nazve idiotem nebo blcem a pod., tak to tehdy, když je dotyčný přítomen běžně končí v mém případě prudkou reakcí a útokem na čelisti;-). Ve Vašem případě si postačím s hláškou z Forresta Gumpa "Pro hlupáka každý hloupý" a nebo také, blbec blbcem zůstane napořád ;-):-D....tím mé rakce na Vaše přiblblé hlášky a "inteligentní" obrázky končí...právo posledního slova nechám na Vás pane Petr 60 - mimochodem, to je IQ?:-D:-D;-)

Zpět na aktuality Nahoru