Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Neznámý chovatel odložil u popelnic terárium i s jedovatou zmijí

ani ja jedaky nechovam, ale pokud vim, tak body 2 a 5 jsou v ramci povinne registrace chovu vyzadovany uz dnes, bodem 3 si nejsem jista a k bodu 4, kontroly probihaji tusim jednou rocne..a k bodu 1, no nevim, jak byste chtel prokazovat, ze chovate hady...dobrozdanim od sousedu?? to je asi dost nerealne..
souhlasim, ze dneska se lze registraci na veterinarni sprave vyhnout-proste koupite jedaka a nenahlasite to, pravdepodobnost, ze se na to prijde je mala, pokud vas ovsem mily jedak neustkne...mozna by se to dalo resit jako CITES? proste na to zvire budete mit papir, pokud je rozmnozite, musite ziskat papir i na mladata a pri prodeji poputuje i se zviretem a budou tam povinne uvedeni vsichni majitele (a doklad o prodeji na prislusny urad, ktery si bude moct noveho majitele zkontrolovat), kterym zvire proslo rukama...je to sice buzerace a fura papirovani, ale porad mi to prijde lepsi, nez chudaka hada cipovat, a zaroven by to mohlo uklidnit ty, kteri volaji po vetsi kontrole chovu..

P.S: casem bych si neco jedovateho rada poridila a tech par papiru kvuli tomu rada vyplnim..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality