Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Neznámý chovatel odložil u popelnic terárium i s jedovatou zmijí

Jak vidím, tak jsme tady jediní dva, kteří mají odlišný názor jako převážná většina. Bohužel jakékoli argumetny mě v této diskuze neposunuly dál než byl můj původní názor.

Jen si dovolím ještě připomínku ke Khorovi a pak se v této diskuzi již odmlčím, nemá smysl se přetahovat. Každý má svůj názor.

Khor "Zákazy, příkazy, vyhlášky, kamery, odposlechy, vše samozřejmě prezentované jako zajištění bezpečnosti většiny, to je paráda. Šikovný byrokrat se musí ze zbabělosti našeho národa radovat, vždyť takových příležitostí k vyjádření své osobní moci a slušnému vedlejšímu přijmu hned tak někde nenajde."

- Khore, budeš se divit, ale v tomto s Tebou naprosto souhlasím, protože přesně sem aktuálně míříme... Od záčátku tady hovořím o rozumně a správně nastaveném kompromisu dřív, než nastane výše uvedené platné pro všechny, všechno, vždy a navždy... Totální liberalismus s jeďáky (dnes také jmenovanými zbraněmi, řidičáky apod.) prostě neuznávám.

Howgh

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality